Loše vesti za Zvezdu pred 149. večiti derbi

Oporavak levog beka crveno-belih ide sporije nego što se očekivalo

  • 11

Luis Ibanjez bi mogao da propusti 149. večiti derbi. On se povredio pre nekoliko nedelja u duelu protiv Čukaričkog, a oporavak teče sporije nego što se očekivalo.

Zbog toga bi Argentinac mogao da propusti predstojeći duel protiv Partizana, koji je na programu 12. septembra.

Ibanjez je do povrede bio ubedljivo najbolji igrač Crvene zvezde i njegov izostanak predstavljao bi veliki peh za ekipu Miodraga Božovića.

Zvezdin lekarski tim čini sve da Ibanjeza oporavi do duela sa crno-belima, a ukoliko u tome ne uspe, mesto kraj leve aut linije najverovatnije će da zauzme Mihailo Ristić, koji je na poslednje dve utakmice igrao kao levi bek, a njegove partije na toj poziciji pohvalio je i trener Miodrag Božović.

CZ logo

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • arkan

    2. septembar 2015 | 00:56

    Ristic odlicno igra tako da to nece da bude hendikep

  • Kopleksi su neizlecivi

    2. septembar 2015 | 16:01

    Sta vas boli uvo za naseg levog beka, idite na svoje vesti pa kom. A da svakog zabole za Partizan u Srbiji, 80% ljudi navija za zvezdu, Zvezda i kad igra sa Surdulicom vise se bure napravi nego vi sa Totenhemom, toliko ste mali i dalje!!!

  • surdulicari

    2. septembar 2015 | 09:29

    Dobro je za Ibanju.nece biti na listi onih koji ce biti ponizeni i posramkljebni nakon derbija..predvidja se 6 komada u mrezi nekedasnjeg kluba...sada sudijskog miljenika...poluvremenasa...koji milse da je surdulica evropa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA