FUDBAL JE BOLJI OD SEKSA: Šta kažete za ovu izjavu fudbalera Barselone?

Španac ima i interesanto objašnjenje

  • 3
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Barselone Serhio Buskets izjavio je da više voli fudbal od seksa, jer sreća koju taj sport donosi traje duže.

- Fudbal je bolji od seksa. Sreća zbog fudbala traje barem tri ili četiri dana. Od seksa, sa druge strane, lepo ti je tek koji minut - našalio se Buskests prilikom gostovanja u španskom TV šou programu "El Hormiguero".

Buskets je upozorio da život profesionalnog fudbalera nije lak, posebno posle poraza, iako je Barselone prošle sezone osvojila triplu krunu.

- Posle loše utakmice samo želiš da dođeš kući, zalupiš vrata i ne izlaziš tri ili četiri dana. Navijači nas ne vređaju posle poraza, ali podsećaju da niste imali dobar dan - objasnio je Buskets.

On se zatim osvrnuo na slučaj golmana Mančester Junajteda Davida De Hee, koji nije uspeo da dođe u Real.

- Delovalo je da je dogovor postignut, ali igrači su ti koji pate zbog neizvesne budućnost. Bio je spreman da Mančester zameni Madridom, ali u svakom slučaju biće srećan ako ostane u Junajtedu - rekao je Buskets.

Buskets je za prvi tim Barselone debitovao 2008. godine i do sada je za tim sa Kamp Noa odigrao 331 utakmicu i postigao 12 golova. Osvojio je ukupno 20 trofeja, uključujući tri Lige šampiona i pet titula u Primeri, dok je sa Španijom bio prvak sveta 2010. i Evrope 2012. godine.

Za reprezentaciju Španije zabeležio je 77 nastupa i dva puta se upisao u strelce.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA