Krenuo je da pljačka MMA lepoticu, a onda je MOLIO da ga spasi policija! (VIDEO)

Dvojica džeparoša napravila životnu grešku kada su krenuli na Moniku

  • 14

Dvojica džeparoša koji su nedavno napali Moniku Bastos dobro će razmisliti kada im sledeći put padne napamet da krenu u pljačku, pa makar i na neku bakicu.

>>> Upucan Kličkov izazivač kad je krenuo po kebab!

Jer, em što nisu odradili posao kako valja, em su dobili batine, doduše jedan samo, pošto je drugi pobegao - em su kasnije i uhapšeni.

Ono što je više od svega toga bilo ponižavajuće za njihovu "reputaciju" je činjenica da ih je savladala - devojka! Verovatno će se oni sada pravdati pred ortacima da to nije "bilo koja devojka", već dobro utreniranana džiu-džitsu i MMA takmičarka, ali to sigurno neće obrisati sramotu koja će ih večno proganjati.

- Vraćala sam se sa treninga kada su me zaskočila dvojica - prepričala je brazilskim medijima Monika napad koji se dogodio u mestu Asailandia.

Printskrin: Youtube/Go Tropa Printskrin: Youtube/Go Tropa

- Pokušala sam da sačuvam telefon, ali mi ga je jedan od njih uzeo. Ubrzo sam shvatila da nisu naoružani, pa sam im najpre preprečila put prednjim točkom motora i obojica su pala na zemlju. Momak koji mi je uzeo telefon je pobegao, ali sam uspela da uhvatim ovog drugog.

I uhvatila ga je, i to kako! Kao zmija žabu!

E, to je tek bio prizor! Snimak bespomoćnog džeparoša koji kuka i jauče kao dete, dok ga spretnim zahvatom nogama davi ova neutrašiva devojka, obišao je svet. Držala ga je petnaestak minuta, sve dok policija nije stigla i preuzela "brigu" o nesrećnom lopovu.

S obzirom na to šta je doživeo, dolazak policije video je kao spas od najvećih muka.

- Nije mi ovo prvi put. Nekoliko puta su me pokušali opljačkati, a ovo je drugi put da sam uzvratila. Ponekad je to riskantno jer zadnji put su razbojnici imali noževe. No iskoristila sam znanje s treninga i oterala ih - rekla je Monika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    3. septembar 2015 | 19:06

    Da ovo uradis kod nas isao bih u zatvor i jos platio ivom sto te je napao.

  • Еро са онога света

    3. septembar 2015 | 20:06

    А јесте га шчепала свака јој част,само кад би и мене загрлила ногама али у кревету.Нема шта баш има лепе ноге волио би имати такву девојку стално би се xрвали

  • Шоне

    3. septembar 2015 | 18:17

    Момак не зна,да пљачка.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA