Defanzivac na probi u Partizanu!

Milinković video makedonskog štopera u prijateljskoj utakmici protiv 13. maja u kojoj su crno-beli slavili rezultatom 1:0

  • 4

Prelazni rok u Partizanu očigledno nije završen!

Na to upućuje vest da je na probi među crno-belima makedonski štoper Aleksandar Damčevski (22, 193), u čije je sposobnosti Zoran Milinković mogao da se uveri u prijateljskoj utakmici koju je prvak Srbije u "šarenom" sastavu odigrao protv 13. maja u Zemunu, povodom obeležavanja 30. godina od smrti Dragana Mancea.

>>> TRI DECENIJE GA NEMA! Grobari i danas govore: On nikad nije ni otišao! (VIDEO)

Partizan je u katastrofalnim uslovima za igru, a to se odnosi i na teren i na vreme, pobedio zonaša rezultatom 1:0 golom Golubovića u 11. minutu.

Damčevski je uz Miloša Ostojića počeo meč u centralnom delu defanzivne linije, ali je i zbog kvaliteta rivala, i zbog gotovo nemogućih uslova za igru, treneru Partizana bilo teško da na prvo gledanje stekne jasan uvid u kvalitete Makedonca, koji je prethodne sezone nosio dres holandske NAK Brede, za koju je odigrao 11 utakmica.

Pre Holandije, Damčevski je igrao za Lucern, Kriens i Černomorec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blaaaa

    3. septembar 2015 | 22:29

    sasvim prosto i jednostavno ne znam sta ti nije jasno,slobodan je igrac,kada je igrac slobodan mozes da ga dovedes kada god hoces,nema tu neke filozofije.....

  • Dr. za rock and roll

    3. septembar 2015 | 21:27

    Pa kako nije zavrsen ako je vreme za kupovinu igraca prestalo 31 avgusta u 00:00???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA