PARTIZAN: Navijači, hvala vam! Pomozite i na Večitom derbiju!

Upravni odbor crno-belih dao punu podršku igračima i stručnom štabu na čelu sa Zoranom Milinkovićem

  • 9
Zgrada FK Partizan, stadion Foto: Marko Todorović

Na održanoj sednici Upravnog odbora Partizana utvrđeno je da će zbog uspeha u kvalfikacijama u evrotakmičenjima srpski šampion imati pozitivno poslovanje u 2015. godini.

Članovi uprave pozvali su navijače da nastave da ispunjavaju stadion i pružaju podršku ekipo Zorana Milinkovića.

>>> Da li stadion Partizana treba da dobije ime Dragan Mance?

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Upravni odbor FK Partizan je održao svoju redovnu sednicu na kojoj je razmatrao rezultate u dosadašnjem delu sezone, pre svega u kvalifikacijama za kupove UEFA, izveštaj o okončanom prelaznom roku i finansijsko stanje kluba.

Upravni odbor je konstatovao da je plasmanom u plej-of Lige šampiona, prvom posle 5 godina, ostvaren značajan uspeh. Nastavak takmičenja u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope, u kojoj je naš klub ponovo jedini predstavnik srpskog fudbala, predstavlja priliku da se, protiv renomiranih protivnika, iskaže talenat i kvalitet naših igrača. Upravni odbor je uverenja da posedujemo potencijal za nove pobede i uspehe u Evropi, kao i za nastavak trijumfalne serije u prvenstvu Srbije u kojem predstoji "večiti derbi".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Upravni odbor je dao punu podršku igračima i stručnom štabu na čelu sa Zoranom Milinkovićem i zahvalio im se zalaganju i ostvarenim rezultatima.

Uspešni nastupi u kupovima UEFA uticali su i na poboljšanje finansijske situacije, koja je neuporedivo povoljnija nego početkom godine, tako da se očekuje pozitivno poslovanje u 2015. godini.

Upravni odbor se zahvalio navijačima na podršci i pozitivnoj atmosferi koja poslednjih godina nije bila prisutna u toj meri i pozvao ih da masovnim odzivom i gromoglasnim navijanjem pomognu igračima i u "večitom derbiju" i početnoj utakmici Lige Evrope protiv holandskog AZ Alkmara," zaključuje se u saopštenju Partizana.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OOOO TUUuuuurciiiu

    4. septembar 2015 | 10:55

    SVI partizanovi MUSLIMANI Fahrudin Omerovic,Sead Masic,Bajro Zupic,Jusuf Hatunic,Admir Smajic,Mustafa Hasanagic,Refik Kozic,Idriz Hosic,Ismet Ugljanin,Ajazdin Nuhi,Resad Kunovac,Sead Sarajlic,Enver Salihodzic,Muharem Muharemagic,Adem Ljajic,Damir Cakar,Miralem Sulejmani,Abdulah Gegic(trener),Sead Malicevic(doktor),Camil Hasani(ekonom),Admir Aganovic,Latif Cicic,Orhan Jamakovic,Mehmed Papek,Nijaz Kulenovic,Haris Brkic SVI partizanovi SLOVENCI Zlatko Zahovic,Srecko Katanec,Koriolan Foljan,Safet Jahic,Darko Milanič,Dzoni Novak SVI partizanovi MADJARI: Sabo Tibor,Sabo Zoltan,Albert Nadj,Gyula Spitz SVI partizanovi SIPTARI Ljuan Prekazi,Dzevad Prekazi,Fadilj Vokri(predsednik fudbalskog saveza Kosova),Isa Sadriu,Kujtim Salja(potpredsednik),Fahrudin Jusufi,Zenun Brovina,Albert Stroni.

  • GP

    4. septembar 2015 | 10:01

    Nikada dok je ova uprava necu krociti na stadion Partizana. Za koga rade pokazali su od pocetka, a kruna je prelazni rok.

  • SASA

    4. septembar 2015 | 09:30

    HA,HA,HAAAA,SAKA JADA,KOLIKI VAM JE PROSEK?HA,HA,HAAAAAAA,MIZERIJA,UVEK STE BILI MALI klub I TO CETE I OSTATI,DJABA POKRADENE TITULE,DOCICE I TOME KRAJ.HA,HA,HAAAA.POZDRAV OD SAJBERA,BJEKOVICA,TOLETA,MATEUSA PESMOM ,DOK PALME NJISU GRANE, HA,HA,HAAAAA,SAKO JADA,POLA SRBIJE?HA,HA,HAAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA