Momci, sad ste rasterećeni! Igrajte (se) protiv Jermenije i pokažite šta znate!

Utakmica protiv Jermenije igra se od 20.45 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu bez prisustva publike

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika HR
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marko NS

    04. septembar 2015 | 17:45

    Ako je kasno za plasman na prvenstvo nije kasno da se časno oproste neki od kvalifikacija a neki od državnog dresa.Mnogo stvari treba da se promeni u fudbalu a ako treba recept neka pitaju vaterpoliste koji u mnogo težim uslovima daju sve od sebe kad igraju za Srbiju.I zbog toga imaju rezultat koji je SF.U fudbalu je drugačije jer su reprezentativci,čast izuzetcima, razmaženi,precenjeni,loše vaspitani,bez hrabrosti i volje da brane boje Srbije.Navijači to prepoznaju i reakcija je više nego očekivana.Nosite vaše poršee, napucane silikonske starlete,ludačku odeću,nezarađeni novac i isto takvo ludački ponašanje dalje od Srpske reprezentacije.U Srbiji postoje i fudbaleri koji su dostojni grba i uz to svetski prvaci!!Kad ako ne sad je prilika da svi oni odjednom pređu u prvi tim?!To je trebalo odmah učiniti i poslati ove umišljene zvezde na nezasluženi odmor kako bi konačno shvatili koliko kao tim vrede.

  • mrak

    04. septembar 2015 | 17:06

    Igraci tog kalibra ne pokazuju protiv repki kakva je Jermenija sta znaju. Bez potcjene za Jermene ali iskreno mi bi trebali da se nosimo sa mnogo boljim reprezentacijama samo da je odnos prema repki primeran, tj da se reprezentativno okupljane ne smatra odmorom.

  • Desha

    04. septembar 2015 | 14:01

    Kasno je da pokažete šta znate i umete, jer vi ste samo dobrovoljno pevačko društvo, sa minimalnim znanjem reprezentativnog fudbala, znači NIŠTA. Držite se vi vaših starleta kamiona, aviona,besnih kola i suludih majica, za ovo niste. Ja lično vas bojkotujem do daljnjeg, čak mislim da treba pokrenuti peticiju da vam se zabrani odlazak u Albaniju, da nas ne brukate više, pa nek bude 3:0 za njih, a vi balerine,sad trk na probu u pozorište, za bolje i niste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA