Ispao Nadal! Đokoviću se sve otvorilo!

Više nema ko da zaustavi Novaka Đokovića na putu ka finalu US opena

  • 21

Posle pet setova i velikog preokreta Fabio Fobinji je izbacio Rafaela Nadala i napravio i drastično pomogao Novaku Đokoviću na putu ka finalu US opena.

Fonjini - Nadal 3:6, 4:6, 6:4, 6:3, 6:4.

Rafa je potvrdio najgoru sezonu u karijeri, jer ni na jednom Grend slemu nije uspeo da prođe dalje od četvrtfinala. Takođe, Španac je prvi put u životu izgubio na jednom od 4 najveća turnira kada je vodio 2:0 u setovima.

>>> SVAĐA NADALA I FONJINIJA NA TERENU: Italijan poludeo i isprozivao ga kao nikada do sada (VIDEO)

Nadal je vodio 2:0 posle, ali se onda probudio Fonjini, 32. nosilac na turniru. Izjednačio je, pa stigao do brejka prednosti koji je izgubio u gemu meča. Na 4:3 i servisu Italijana Nadal se kao nikad provukao i na kratko probudio nadu.

Ona je razbijena već u narednom gemu. Bez izgubljenog gema, uzeo je servis Špancu i otišao u osminu finala. Neki će reći da je ova pobeda na 10. nosiocem najveća u karijeri Fonjinija. Nikada do sada nije igrao u četvrtom kolu US opena.

Projektovani meč Novaka Đokovića i Rafaela Nadala više nije moguć.

Štaviše, Fonjini će igrati protiv Felisijana Lopeza koji je izbacio favorizovanog Miloša Raonića. Kada se uzme u obzir da je još ranije ispao i Nišikori, Novaku će stvarno biti teško da ispadne pre velikog finala u Njujorku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladan

    5. septembar 2015 | 10:38

    Jako mi je zao Rafe. Ja ne znam da li se dopingovao ili ne,ali ima srce sampiona i cist takmicarski duh. I znam da je uvek za razliku od onog nabusitog Federera imao veliko postovanje prema svojim najvecim protivnicima,a narocito prema Djokovicu. A Federera je redovno mlatio,pa sad on najvise profitira od Rafinih neuspeha. Vrati se sto pre majstore. I naravno - DJOKOVIC SAMPION!!!

  • Marko8034

    5. septembar 2015 | 08:12

    A sto se sada ne povede istraga o Nadalu jer očigledno je da se dečko drogirao a priča a padu formu je malo izlizana.

  • micko

    5. septembar 2015 | 14:17

    E moja lola vidi se da slabo pratis tenis,pogledaj molim te kako je Federer uzeo prvih 10 grend slem titula i protiv kojih smesnih protivnika a pogledaj Novak Djokovic koji nije imao nijedno lako a i koliko je samo izgubio gs finala,tako daje Novak za mene vec sad najbolji svih vremena a to ce dokazati i po titulama,imas na wikipediji sve pozdrav!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA