Hamilton i Rozberg najbrži na treninzima

Nezvanični trening ipak održan, ali uz jake mere obezbeđenja i bez učešća Fors Indije na popodnevnoj sesiji

  • 0

Prvi nezvanični trening uoči trke za Veliku nagradu Bahreina u Formuli 1 održan je jutros u veoma sumornoj atmosferi, praktično bez gledalaca i uz jake mere obezbeđenja, a najbrže vreme ostvario je pilot Meklarena Luis Hamilton, sa tri desetinke prednosti ispred dvostrukog uzastopnog šampiona, Nemca Sebastijana Fetela iz Red Bula.

Najbrži na drugom treningu bio je pobednik prošlonedeljne trke Niko Rozberg, ali na popodnevnoj sesiji nisu učestvovali vozači Fors Indije, čiji mehaničari su u sredu ispali kolateralna šteta sukoba demonstranata i policije.

Drugi na popodnevnom treningu bio je Mark Veber, a treći Fetel.

Sutra je na programu zvanični trening, a trka za VN Bahreina, koja prošle godine nije vožena zbog političkih nemira, na programu je u nedelju od 14 sati.

Pored dvojca Red Bula unutar jedne sekunde od Rozberga bio je još samo Hamilton, a iza njih su se našli redom Šumaher, Baton, Kamui Kobajaši u Zauberu, vozač Ferarija Fernando Alonso, Grožan i Serhio Peres u drugom Zauberu.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA