KAKAV PAD TROICKOG: Vodio 2:0 u setovima i izgubio od 68. tenisera sveta!

Srpski teniser izgubio meč 3. kola od Amerikanca Donalda Janga posle velikog pada u igri

  • 10

Šta se dešava sa Viktorom Troickim na Gren slem turinirima? I na US Openu je ispao tako što je izgubio već dobijeni meč, a identična situacija dogodila mu se i na Vimbldonu.

Srpski teniser je imao sve u svojim rukama. Vodio je 2:0 u setovima protiv Donalda Janga, umirio je domaću publiku koja je bila na strani Amerikanca, ali nije uspeo da završi posao.

Iako je potpuno lomio protivnika posle prva dva seta, koja je rešio u svoju korist sa 6:4, i čak 6:0 u drugom, usledio je neverovatan pad u nastavku igre.

Jang je dobio treći set u taj-brejku i od tada su kola krenula nizbrdo. Viktor je četvrti set izgubio sa 6:2. Izgubio je gem na svoj servis na početku seta, međutim, kasnije je imao priliku i da vrati brejk, ali je Jang uspeo da spasi tri brejk lopte. Kasnije je Amerikanac napravio još jedan brejk i došao do izjednačenja u setovima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Posle toga je u odlučujućem setu igrao kao u transu, a pubika je bila u delirijumu i nosila je svog tenisera. On je na krilima njihove podrške napravio brejk u trećem gemu petog seta i čuvao ga je do kraja.

Sjajno je servirao do kraja petog seta i nije dozvolio Viktoru priliku za brejk, što nije bilo slučaj na Viktorovim servis gemovima, gde je Jang imao priliku za još neki brejk. Amerikanac je mogao i ranije da završi meč, pošto je imao dve meč lopte na servis Troickog, pri rezultatu 5:3 u setovima.

Viktor je uspeo da se izvuče u toj situaciji, ali je Jang već u narednom servis gemu sigurno odservirao i obezbedio veliku pobedu i plasirao se u osminu finala na US Openu.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slabo

    6. septembar 2015 | 03:09

    Posle drugog seta je bio i vise nego ocajan,ne znam stvarno koji je njegov problem.

  • Goran

    6. septembar 2015 | 08:13

    Ništa čudno i nista novo

  • Petar XXL

    6. septembar 2015 | 05:06

    Viktore tvoj najbolji prijatelj bi ti sigurno pomogao i rekao kako da se psiholoski stabilizujes. Pitaj ga, znam da ce ti Nole pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA