BIZARAN UGOVOR: Partizan plaća 2.5 miliona ako ne ubedi Živkovića da ode gde Zahavi želi!

Veliki problemi su pred crno-belom upravom koja pokušava na sve načine da zadrži Živkovića

  • 20
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Ugovor Andrije Živkovića sa Investicionim fondom Pinija Zahavija je kamen oko vrata za čelnike Partizana koji će, po msvemu sudeći, ostati bez supertalentovanog veziste u januaru.

Možda i neće, ali će morati da plate penale u iznosu od 2.5 miliona evra. Ovu informaciju otkrio je prvi čovek crno-belih Zoran Popović, gostujući na SOS kanalu.

- Ukoliko ne ubedimo Živkovića da ode u klub na kome insistira Investicioni fond, Partizan mora da plati penale u iznosu od 1.250.000 evra što je izuzetno visoka klauzula što samo svedoči da ćemo da imamo problema sa Fondom i Apolonom - rekao je Popović i dodao:

- Da li ćemo da se izborimo? Videćemo. Preti nam da moramo da vratimo 1.2500.000 evra, koliko je plaćeno za prava na igrača i pride uplatimo još 1.250.000 evra, dakle ukupno 2.500.000 evra, jer smo ga zadržali. Moraće da presuđuje međunarodna pravna arbitraža i gledamo kako da se odbranimo. Uradićemo sve što možemo, ali situacija nije sjajna.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ono što može da bude olakšavajuća okolnost jeste činjenica da Živković ništa nije potpisao.

- Najspornije je to što na ugovoru nije potpisnik sam Andrija. Partizan je prošlog leta imao 75 odstvo prava na Živkovića i oni su u teškoj situaciji prodali ta prava za 1.250.000 evra koji su odmah uplaćeni. Sam ugovor je, nažalost, traljavo odrađen i najveći problem je taj što klub mora da preostalih 25 posto prava proda za 600 hiljada evra i pride ubedi igrača da ode u klub koji mu nameće Investicioni fond - jasan je bio Popović.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB2395

    6. septembar 2015 | 10:22

    Investicioni fond- novi izraz za fudbalsku menadzersku mafiju. Opasni su jevreji, sve drže u svojim rukama

  • Rade

    6. septembar 2015 | 10:27

    Pa koji kreten je podpiso takav ugovor?Pa dali ste vi normalni,šta bre radite sa Srpskim fudbalom paraziti jedni.Sigurno je dobio neke pare sa strane!

  • partizanovac

    6. septembar 2015 | 10:32

    kakav dogovor pa ovo nema smisla ko je napravio takav dogovor.....zamislite da se proda najbolji igrac jos i da platis penale..... sramota velika sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA