OVAKO JE BJELICA POKIDAO ŠPANCE: Svi poeni srpskog asa protiv Furije (VIDEO)

Pokazao je zašto je prošle sezone izabran za MVP-ja Evrolige

  • 12

Nemanja Bjelica predvodio je selekciju Srbije do velike pobede u prvom kolu B grupe na Eurobasketu protiv velikih rivala, Španije. Ovom pobedom je selekcija Srbije načinila veliki korak ka plasmanu u eliminacionu rundu.

Bjelica je bio najefikasniji u našem timu sa 24 poena. Uz to je dodao i 10 skokova i 4 asistencije.

>>>MA KO JE OVDE FURIJA?! Srbija nadigrala Španiju na Eurobasketu! (FOTO) (VIDEO) (Powered by Head and Shoulders)

Bio je glavni motor u našem timu u toku čitave utakmice. Povukao je odličnim prodorima kada je naš tim jurio ranu prednost Španaca u prvom poluvremenu.

Prelomio je utakmicu sa dve trojke, od koji je jedna bila sa 8 i po metara. Nastupom na otvaranju Eurobasketa pokazao je da nije slučajno bio izabran za MVP-ja Evrolige i da neće biti epizodista kada bude zaigrao u NBA ligi.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Zbog odlične igre protiv Španaca našao se u idealnoj petorci prvog kola. Pored Bjelice u najboljih pet našli su se i De Kolo, Galinari, Voroncevič i Fesenko iz Ukrajine.

- Odigrali smo fenomenalan meč, dosta emotivno, ali samo tako može protiv Španije. Znali smo sta nas čeka. Hvala navijačima na podršci. Ipak sutra je najvazniji dan, sutra moramo da pobedimo, jer u tom slučaju ovo neće vredeti ništa - izjavio je Bjelica nakon utakmice.

Sve poene Nemanje Bjelice protiv Španije pogledajte ovde:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA