Bez Srba u idealnoj petorci: Tu su dva bivša igrača Partizana! (FOTO)

Pau Gasol je posle dominacije protiv Turske izabran

  • 3

FIBA je objavila najbolju petorku odigranog drugog kola na Eurobasketu. Za razliku od prethodne, u kojoj se našao Nemanja Bjelica, ovog puta nije bilo košarkaša iz Srbije.

U idealnoj petorci našli su se bivši igrači Partizana Jan Veseli i Jaka Klobučar. Veseli je bio najbolji u pobedi svoje reprezentacije protiv Ukrajine. Njegovo zakucavanje našlo se i u top 5 najboljih poteza minulog kola.

>>>TOP 5 POTEZA DRUGOG KOLA: Bjelica na drugom mestu! (VIDEO)

Pored Klobučara u petroci se našao još jedan Slovenac Klemen Prepelič. Ne čudi što se u petorci našao Pau Gasol. On je u ubedljivoj pobedi Španije protiv selekcije Turske učestvovao sa 21 poenom i 7 skokova. Pored navedene četvorice u najboljih pet našao se i košarkaš Estonije Erik Marfi koji je postigao gotovo polovinu poena svoje reprezentacije u ubedljivom porazu protiv Belgije.

Interesantno je da se u petorci nisu našli Nemanja Bjelica koji je pogotkom u poslednjoj sekundi doneo pobedu Srbiji, ni Bili Spanulis koji je bio najzaslužniji za preokret Grčke u Zagrebu.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA