Bivši centar Zvezde u poslednjoj sekundi doneo Bosni pobedu nad Izraelom! (VIDEO)

Bosna slavi Elmedina Kikanovića, koji joj je doneo prvi trijumf na Eurobasketu

  • 2

Velika drama viđena je u meču između Bosne i Hercegovine i Izraela u okviru 3. kola grupe A na Eurobasketu. Igrao se čak i produžetak, a meč je rešen u poslednjoj sekundi.

Bosna je došla do pobede rezultatom 86:84, zahvaljujući košu Elmedina Kikanovića u poslednjoj sekundi meča, i tako je ostala u igri za plasman u nokaut fazu.

>>> Belgijanci košem Eurobasketa iznenadili Litvance, totalni raspad Rusije! (VIDEO)

Bio je to 17. poen bivšeg košarkaša Crvene zvezde na ovom meču, ali ubedljivo najvažniji. Bosna je imala 5.6 sekundi za poslednji napad. Loptu je preuzeo plejmejker Aleks Renfro, koji je fantastičnom fintom izbacio čak dva čuvara pod košem, fenomenalno asistirao Kikanoviću, koji je bio brži od zvuka sirene i doneo pobedu svojoj reprezentaciji.

Bosna je prva dva duela na Eurobasketu izgubila od Poljske i Francuske, ali ih je trijumf nad Izraelom ostavio u igri za plasman u osminu finala. Do kraja takmičenja u grupi A očekuju ih dueli protiv Finske i Rusije, koji će biti odlučujući za njih.

>>> Ovde pratite sve ekskluzivne informacije i materijal sa Eurobasketa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VLADIMIR

    8. septembar 2015 | 05:42

    ja kao srbin volim bosanski narod i volim sto ih je zavrsio kikanovic,,,momak je izgarao svaki minut proveden u zvezdinom drecu,,u teskim danima kluba,,,bravo,,b.i.h,ostaje u igri za drugi krug,,ali ovaj izraelski plej,,amer,,sadasnji delija igra momak ubija...

  • Pizon

    9. septembar 2015 | 11:36

    Inace dugogodisnja devojka je rodom iz Arandjelovca. Strasno skroman i dobar momak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA