ZAGREB NIJE ZASLUŽIO NI PRVENSTVO U PIKADU: Hrvati ljuti zbog poluprazne dvorane protiv Makedonije!

Kockasti imaju slabu posetu na meču sa Makedonijom...

  • 7

Zagreb je jedan od četiri grada u kojim a se igra Evropsko prvenstvo u košarci, ali sudeći po komentarima na hrvatskim portalima to očigledno nije zaslužio.

I ne samo to! Nije zaslužio više da organizuje ni prvenstvo u pikadu. Razlog je jednostavan - sramna poseta na tribinama na meču sa Makedonijom.

- Užas, poluprazna dvorana. Zagreb nije zaslužio više da organizuje prvenstvo u pikadu. Ovo kažem kao Zagrepčanin - bio je samo jedan od komentara.

Hrvatska nije dobro otvorila meč, a pobeda im je i te kako važna. Na otvaranju su dobili Sloveniju, ali su u drugom kolu (ne)očekivano izgubili od Grčke. Upravo zbog toga im je potrebna podrška koja je, ipak, izostala.

- Hrvatska s Bogdanovićem u petorci lovi drugu pobedu na Eurobasketu. Dosad najlošija poseeta u Areni na utakmicama naše reprezentacije. Zagrebačka Arena je poluprazna - zapažanje je hrvatskog novinara u dvorani.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

A u dvorani nekoliko hiljada praznih mesta. Službeni podaci kažu da je prodato oko 8.500 hiljada ulaznica, mada neki portali prenose da ima 10.000. Premalo s obzirom na to da je kapacitet za košarku oko 16.500 mesta. Takođe, Hrvati prenose da je nekoliko stotina makedonskih navijača glasnije nego hrvatski koji samo sede.

Za kraj, komentar hrvatskih kolega koji je pobedio.

- Pomalo se budi publika. Valjda je svima postalo jasno da se Makedonija neće sama pobediti i da našim igračima treba svaka podrška...

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA