SRAMAN POTEZ: Mirotić pocepao srpsku zastavu! (FOTO)

Ružan gest centra španske reprezentacije...

  • 34

Veliki skandal dogodio se u Berlinu posle meča između Italije i Španije.

Kako prenosi nekoliko beogradskih medija, centra španske reprezentacije Nikola Mirotić pocepao je srpsku trobojku po ulazu u svlačionice.

Žurnal navodi da je, dok su posle utakmice igrači oba tima ulazili u miks­zonu, neko od navijača sa tribine Mirotiću pred lice spustio srpsku zastavu. On je ljutito zamahnuo rukom, posle čega mu je beli deo trobojke završio u ruci, potom i na podu hodnika.

Podsetimo, Mirotić je bio na meti srpskih navijača u prvom kolu koji su mu peval ''Pi*ko prodana'', aludirajući na to što je izabrao Španiju, a ne Crnu Goru. Srpski novinari, koji su se zadesili tamo, tražili su razgovor sa Mirotićem, ali on se nije pojavio.

Printskrin/myndband- Printskrin/myndband-

- Uveren sam u to da Mirotić nije znao da je u pitanju srpska zastava. Da nije video da se o njoj radi. To mi Nikola nije rekao, ali sam uveren da je tako bilo, jer Mirotić jako dobro zna šta taj potez znači i kako bi to moglo da bude protumačeno - rekao je portparol španske reprezentacije Ibon Lande, prenosi Mondo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Radoje

    9. septembar 2015 | 08:03

    Pa i nemac nije hteo decaku da se potpise na srpskom dresu...ljubav prema SRBIJI se dokazuje na svakom koraku...po evropi...

  • Berkut

    9. septembar 2015 | 12:59

    Ma djavola nije znao to je bruka Pravih Crnogoraca je malo ovo je izrod prodana dusa

  • Deda Radoje

    9. septembar 2015 | 07:58

    Kaze ovaj spanac...da Mirotic nije video sta cepa...a mi znamo da nije còrav...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA