OŽENIO SE POD TOM ZASTAVOM, NARAVNO DA MU SE OMRZLA: Internet komentar Crnogorca nasmejao ceo Balkan

Iz Crne Gore stižu oprečne reakcije povodom cepanja srpske zastave od strane Mirotića *Jedni ga kritikuju i vređaju, drugi ga hvale i likuju zbog njegovog čina

  • 27

Nesportski i skandalozan čin Nikole Mirotića na Eurobasketu, kada je pocepao srpsku zastavu po završetku meča Španija - Italija, uzburkala je Srbiju, ali i čitav region.

On se putem Tvitera izvinio i istakao da nije video da je u pitanju zastava, ali mu Srbi nisu poverovali i zbog toga ga žestoko vređaju na ovoj društvenoj mreži.

>>> Pogledajte kako je Mirotić krvnički pocepao srpsku zastavu! (VIDEO)

>>> Mirotić: Žalim zbog incidenta, nisam video da je zastava!

>>> NJEGOŠ I KRALJ NIKOLA SE ZBOG TEBE PREVRĆU U GROBU: Srbi žestoko vređaju Mirotića na Tviteru! (FOTO)

Podgoričke Vijesti su prenele vest o tome kako je pocepao zastavu, a to je odmah izazvalo veliki broj komentara. Jedni ga žestoko kritikuju, pa i vređaju, a pojedini čak i likuju i hvale zbog toga što je uradio.

Pogledajte i sami neke od kritičkih komentara:

- Ova nistavilo je državljanin Španije, pa neka njima zameraju. Pocepao bi on i crnogorsku, obraz fukari ne smeta. Neka se pobrati sa fukarom Raonićem i obavezno neka promene veru i za to će obojicu pohvaliti, smrde, gnjide, izrodi...

- Kakva fukara sitnozuba....samo kod Srba i Crnogoraca ima ovakvih izdajnika.

- Ja verujem Mirotiću, sigurno nije znao da je u pitanju zastava. Toliko je puta u životu promenio naciju, bio je i Srbin i Crnogorac i Španac i što sve ne, da je svima jasno da ne zna što su ni zastava, ni grb, ni čast, ni obraz, ni ništa slično.

- Oduzeti momku državljanstvo, i njemu i njegovima, pa neka ide u Majorku ili gde god hoće. Preče su mu medalje od države. E nećes je osvojiti smeće bradato.

Printskrin: Youtube/myndband- Printskrin: Youtube/myndband-
Printskrin: Vijesti.me Printskrin: Vijesti.me

Ima, kao što se očekivalo i onih koji ga hvale i likuju zbog ovakvog poteza. Evo nekih od komentara:

- Tako ti je to Mirotiću kad ne igraš za svoju zemlju. Da igraš, ne bi te čekala srpska no crnogorska zastava. Ali sam si odabrao. E, sad će te srpski mediji čerečiti, jer su Srbi tako ponosan narod toliko, da su im ratni zločinci nacionalni heroji, a i vojska im je (kompletna) jednom utekla iz zemlje. Jedino te može spasiti da se prebaciš kod njih - e tada bi ti oprostili sve i veličali te kao da si je podigao na najviši jarbol, a ne (ošigledno ne znajuci o čemu se radi) pociepao.

- Ruke mu se pozlatile.

- Mirotić se oženio pod tom zastavom, naravno da mu se omrzla sad. Ali ju je dobro izbucao, kao da je vježbao. Eto ti je Mirota sad, pa se sledeći put ženi s normalnom zastavom.

- Samo bahato, a i slab kvalitet zastava danas, sve kinesko.

- Bolje zastavu nego nekome da je tri prsta slomio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janko

    9. septembar 2015 | 15:22

    Dragi Crnogorci Vaši carevi nisu nimalo dvojili da li su Srbi jesu Srbi si kao i VI tko god ima krsnu slavu on je srbin pravoslavaca i Milo poture a krsnu slavu samou se djed u grobu sada vrti.Braćo Crnogorci ili srbi-crnogorci živjeli dovjeka.

  • Aleksa

    9. septembar 2015 | 15:12

    Ja sam gledao vaterpolo meč mislim da je finale svetskog prvenstva gde su zajedno bile i srpske i crnogorske zastave zajedno su navijali za Srbiju.Ne znam šta ovom izrodu smeta Srpska zastava?

  • Crnogorka

    9. septembar 2015 | 11:57

    Ovi što ga hvale su garant neki Cetinjani zadojeni (kažem zadojeni, ne generalizujem sve, ima i normalnih).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA