Živković poručio Ibanjezu: Vidimo se na terenu

Najbolji igrač Partizana priželjkuje da se odmeri sa Argentincem u direktnom duelu na večitom derbiju

  • 9

Derbi, možda i poslednji u crno-belom dresu, u subotu će igrati fudbaler u koga će navijači Partizana polagati najveće nade - Andrija Živković.

Nema sumnje da će brzonogi ofanzivac crno-belih biti pod posebnom prismotrom zvezdinih defanzivaca, a verovatno je da Miodrag Grof Božović priprema i posebnu taktiku zbog najboljeg igrača Partizana.

>>> Partizan ostaje bez Andrije Živkovića već na zimu

- Ne znam, videćemo kako se na terenu bude odvijala situacija, nemam pojma... - kaže Živković na pitanje o mogućem "specijalnom tretmanu" koji će imati kod rivala.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Stručnjaci kažu, duel Ibanjez-Živković mogao bi da odluči derbi. Doduše, Argentinac je još pod upitnikom zbog povrede. Živković, kao pravi takmičar, priželjkuje temperamentnog Južnoamerikanca ispred sebe.

- Ako bude igrao, biće super. U svakom slučaju, videćemo se na terenu...

>>> Brašanac: Marakana nije više neosvojiva tvrđava

U Zvezdi dobro znaju da je Živković igrač koga moraju "uhapsiti", a on sam, ipak, ne gleda crveno-bele kao pojedince, već kao ekipu.

- Ne bih da izdvajam nikog kod njih. Mi se trudimo da se maksimalno fokusiramo na našu igru i, naravno, na pobedu koju priželjkujemo.

Partizan, za razliku od Zvezde, ima kontinuitet igranja u Evropi, što često zna da bude ključna prednost u međusobnim duelima.

- Evropske utakmice su veliko iskustvo za mene, mnogo znače za moju karijeru, ali i za utakmice koje dolaze. Znače, naravno, i Partizanu, znače mnogo. Očekujem zato stvarno dobru utakmicu i dobar derbi.

(M.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Levat

    10. septembar 2015 | 13:11

    Stavi ce te u dzep, kao sto te je Mladenovic stavio protiv Bate.

  • Rade

    10. septembar 2015 | 08:31

    Ajmo mali samo hrabro.

  • Toni

    11. septembar 2015 | 08:09

    Ok Zile je stvarno dobar igrac, perspektivan ali jos mora da radi na sebi mnogo. To se videlo u duelu sa Bateom kada ga je bivsi Zvezdin igrac stavio u dzep

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA