Jokanović doveo igrača koji je izazvao velike rasprave kada je iz Zvezde prešao u Čuku!

Mladi Lazar Đurović potpisao četvorogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva

  • 2

Lazar Đurović je u februaru 2015. godine izazvao velike rasprave kada je iz Crvene zvezde prešao u Čukarički. Najbolji fudbaler Omladinske lige tada je neočekivano završio na Banovom Brdu, ali je pola godine kasnije spakovao kofere i krenuo put Izraela.

Potpisao je četverogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva, s kojim će igrati Ligu šampiona.

NIJE NOVAC U PITANJU: Evo zašto je napadač Zvezde prešao u Čukarički!

- U dogovoru sa sportskim direktorom Krojfom i šefom Jokanovićem , u početku ću da nastupam za mladi tim koji će se nadmetati sa Čelsijem, Dinamom i Portom u Ligi šampiona mladih - rekao je Đurović za Sport.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Generalni direktor Zvezde u ostavci - Zvezdan Terzić, istakao je pred početak prolećnog dela šampionata da je rukovodstvo kluba procenilo da Đurović nije za prvi tim crveno-belih i upitao novinare ''Zašto se oko Đurovića diže tolika prašina?''

Podsetimo, prvobitna informacija za Đurovića glasila je da je odbio 2.000 evra od Zvezde i otišao u Čuku zbog finansijski značajnije pobede. Klub sa Banovog Brda je to demantovao i istakavši da je sportski motiv presudio i da uopšte nije u pitanju veliki ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA