Hrvati zovu Boga u pomoć za predviđen duel protiv Srbije u četvrtfinalu! (FOTO)

Hrvatski mediji zastrašeni su moćnom igrom Srbije, jer će naša reprezentacija u četvrtfinalu Eurobasketa najverovatnije ići na ''kockaste''

  • 46

Srpski košarkaši su razbili Italiju sa 101:82 u poslednjem kolu grupe B i odigrali najbolju utakmicu na Eurobasketu, čime su overili prvo mesto u grupi.

Time su Orlovi obezbedili sebi lakši put u nokaut fazi u Lilu, a to je zastrašilo naše potencijalne rivale u nastavku prvenstva.

>>> BOGOVI KOŠARKE rasturili Italiju i kao prvi odlaze u 1/8 finala! (FOTO) (VIDEO)

>>> Teo šmekerski poručio Italijanki: Neka bira koju će trojku! (VIDEO)

Izabranike Saleta Đorđevića predvodio je maestralni Miloš Teodosić, koji je imao 26 poena i osam asistencija, uz četiri pogođene trojke.

Srbiju u osmini finala očekuje duel protiv Finske, dok ćemo u projektovanom četvrtfinalu videti veliki derbi protiv Hrvatske (ukoliko prođu svog rivala u osmini finala).

>>> IDEMO NA MEDALJU: Prvo Finci, pa otvoren put do finala!

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

>>> BOGOVI KOŠARKE rasturili Italiju i kao prvi odlaze u 1/8 finala! (FOTO) (VIDEO)

Mediji u Hrvatskoj se uveliko bave tim duelom i pomno su pratili meč protiv Italije u kome je Srbija još jednom demonstrirala silu i demolirala Azure prvom stotkom na prvenstvu.

Novinari Jutarnjeg lista su najnadahnutiji. Tekst su počeli nadnaslovom - ''Pomozi Bože'', dok su u naslovu najavljuju utakmicu godine i ističu da Srbija gazi sve redom.

Printskrin: Jutarnji.hr Printskrin: Jutarnji.hr

Oni posebno ističu maestralnog Miloša Teodosića, za koga kažu da je uništio Italijane trojkama i asistencijama. Takođe napominju i da je dan ranije protiv Turske izjednačio rekord Eurobasketa sa 13 asistencija.

Ostali nisu bili previše kreativni i uglavnom su preneli agencijsku vest o pobedi naše reprezentacije, a u naslovima ističu da Srbija delije moćno, kao i učinak kapitena Srbije.

Pogledajte i sami njihove naslove:

Printskrin: Index.hr Printskrin: Index.hr
Prinskrin: Tportal.hr Prinskrin: Tportal.hr
Prinskrin: 24sata.hr Prinskrin: 24sata.hr

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    10. septembar 2015 | 19:29

    šta reči , vveć su skinuli gaće , znaju oni da su nam stare mušterije , pobedjivali smo ih i kada smo imali i slabiju reprezentaciju , a sada će da se provedu kao bos po trnje !

  • Vitez

    10. septembar 2015 | 18:36

    Ko jednom (nesportski, neprofesionalno i zaslepljen iskonskom mrznjom) sidje sa pobednickog postolja i pri tom ne cestita pobedniku vise se na njega ne penje, NIKADA!!!

  • Bokson

    10. septembar 2015 | 20:36

    A ko kaže da će Hrvatska uopšte stići do četvrt finala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA