Njujorška policija GREŠKOM isprepadala američkog tenisera!

Bivši četvrti igrač na svetu našao se u vrlo neprijatnoj situaciji zbog loše procene policije

  • 1

Njujorški policajci definitivno nisu ljubitelji tenisa. 

Da su možda koji put odgledali poneki meč njihovih tenisera verovatno bi znali da je čovek koga su uhapsili, kako se kasnije istpostavilo - greškom, zapravo bivši četvrti igrač na svetu Džejms Blejk (35).

Penzionisani Blejk našao se u šoku kada su ga zaskočila petorica policajaca u civilu, grubo ga lišila slobode i stavila mu lisice usred bela dana, ispred jednog hotela na Menhetnu. Tek posle 15 minuta predstavnici zakona su shvatili da je po sredi greška, pa im ništa drugo nije preostalo nego da puste sumnjivo lice.

- Bilo je ovo definitivno strašno i ludo iskustvo - rekao je Blejk, koji je tokom akcije policije pretrpeo posekotinu na levoj arkadi i ogrebotine na nozi i još čeka izvinjenje za pretrpljeni strah i bol.

Zanimljivo je da je jedan bivši policajac, koji je bio svedok hapšenja poznatog tenisera, prepoznao "prestupnika" i ukazao mlađim kolegama da je u pitanju Blejk, pa su ga ovi tek posle tog saznanja pustili.

Američki mediji pišu da je policija bila na tragu čoveku koji je radio prevare sa kreditnom karticom, ali su ga pomešali sa Blejkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA