PEH: Grof Božović ostao bez važnog igrača pred derbi!

Trener Zvezde sada će morati da pribegne alternativnom rešenju u veznom redu

  • 4

Loša vest za crveno-bele!

Brzonogi Srđan Plavšić, pojačanje vicešampiona Srbije iz Spartaka, povredio se na treningu u četvrtak i najverovatnije neće biti spreman za 149. večiti derbi protiv Partizana, u subotu od 18 sati, u okviru 9. kola Superlige.

>>> BEZ NJEGA JE NEZAMISLIV DERBI: Mažić opet sudi Večitima!

Plavšić je izvrnuo zglob bukvalno u samoj završnici jutarnjeg treninga, poslednjeg pred povratak u Beograd iz Termi Čatež, gde je tim Miodraga Božovića, u tišini, radio i spremao se za najvažniji izazov u ovom delu sezone.

Omaleni ofanzivni vezni igrač je sa bolnom grimasom na licu nekoliko minuta potom ležao na zemlji dok mu se ukazivala pomoć, a pošto je ustao, hramajući je napustio trening, što je definitivno bio znak da će morati da preskoči duel sa Partizanom.

S obzirom na to da je Plavšića planirao u startnoj postavi, trener Božović će sada morati da pribegne alternativnom rešenju u vezi, a to će verovatno biti Izraelac Idan Vered, koji se golom protiv Mladosti i dobrim igrama tokom pauze, nametnuo kao jak adut protiv šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirković

    11. septembar 2015 | 10:30

    ŠTETA,najbolji vezni,ofanzivni,mladi fudbaler u poslednjih 15 g. ...dečko mnogo radi na sredini,brz je,brzo se oslobađa lopte sa odličnim pregledom igre a i šut mu ne manjka....ŠTETA

  • Srbin do groba

    11. septembar 2015 | 11:50

    Ovo neko namerno radi?

  • realno

    11. septembar 2015 | 17:47

    Znam dečka lično iz NS-a...igrali do skoro mali fudbal na hattricku...nije se on povredio nego ne može protiv srca...Srle je vatreni grobar...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA