Nova pobeda Zvezde, dominacija Rebića!

Mladi plejmejker se ozbiljno nameće za narednu sezonu

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su i treću uzastopnu pobedu od starta priprema za novu sezonu, a plejmejker Nikola Rebić ponovo je bio najbolji u ekipi Dejana Radonjića. 

>>> Novi centar Zvezde odličan u drugoj pobedi na pripremama!

Pošto su savladali rumunske ekipe U-Banku i Temišvara, crveno-beli su bili bolji i od podgoričke Budućnosti, rezultatom 77:75.

Najefikasniji u redovima crveno-belih, sa 15 poena, bio je Nikola Rebić, koji je i u prethodnoj utakmici bio poenterski iznad ostalih saigrača, dok je u prvoj kontrolnoj utakmici, uz Skorcanitisa, takođe bio "dvocifren".

Pored Rebića, najviše su se istakli Nastić sa 12 poena, Skorcanitis sa 11, kao i Dangubić sa 10 poena. Stefan Jović je ubacio 9, Lazić 7, Tompson 6, Gudurić 4, a Tejić 3 poena.

Zvezda će za vikend gostovati u Kraljevu gde je očekuje učešće na Mega Leks Kupu. Crveno-beli će u subotu od 18 sati u novoj kraljevačkoj Hali sportova igrati protiv solunskog PAOK-a, dok drugi polufinalni par čine Mega Leks i turski Trabzonspor.

U nedelju će se igrati utakmice za plasman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ◀KK◀♡♥▶CZ◀

    11. septembar 2015 | 10:51

    Rebarce , samo napred ...koje je uzivanje bilo gledati ovog momka u mladjim selekcijama , nadam se da ce postati jedan od najboljih u seniorima . Samo kod Radonje da nauci da igra odbranu , ostalo je sve tu ...sut , prodor , pregled igre...bice Rebarce dobar igrac .

  • sid

    11. septembar 2015 | 09:15

    Rebron :-)

  • Zoks

    11. septembar 2015 | 09:16

    Pocelo je pocelo. Samo napred u pobede naravno u Evropskim takmicenjima , jer ovde nemamo s kim da igramo. Za nas su to smesne ekipe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA