DOMINACIJA SRBA U TOP 5: Kalinić leteo iznad svih! (VIDEO)

Poslednje kolo grupne faze na Evropskom prvenstvu i individualnim kreacijama obeležili su srpski košarkaši, pored toga što su timski delovali superiorno protiv Italijana. Blokada Nemanje Nedovića našla se na petom mestu najpoteza minule runde, a na prvoj poziciji jedna od dve "alej-up" akcije u režiji Nedovića i Kalinića, uz pomoć Ercega, i zakucavanje bivšeg Zvezdinog krilnog igrača.

  • 8

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    11. septembar 2015 | 10:42

    Kalina razbija

  • Nemanjakg

    11. septembar 2015 | 13:28

    Kako zvezdasi razbijaju na ep Teo,Bjelica,Nedovic,Kalinic

  • Majkl

    11. septembar 2015 | 11:43

    Zvezdaš sam i to nikad nisam krio, ali spadam u one koji na prvo mesto stavljaju sve naše timove a o reprezentaciji i da ne govorim. Uživam gledajući ove naše momke i koliko su posvećeni timu i državi koju na najbolji mogući način reprezentuju. Ali ipak moram da se osvrnem na potez Kalinića koji je proglašen za potez dana uz saradnju Nedovića i Ercega. Znam da je Zvezda inkasirala za naše prilike ogroman novac za njegov transfer u Tursku. Znam da je taj novac neophodno potreban za funkcionisanje kluba i nastupe u predstojećoj sezoni. Ali duša me boli što neće nastupati za Zvezdu u predstojećoj sezoni. Odavno nisamo imali takvog igrača na toj poziciji. Da ne bude greške, isto mi je žao i drugih naših igrača koji moraju da idu po belom svetu, umesto da igraju u našim timovima. Zamislite kakva bi naša liga i timovi bili da su ovi momci u njima. Kakva bre Španija, Italija i drugi. Harali bi Evropom i svi bi se otimali za prava prenosa. Isto važi i za vaterpolo i još neke sportove. Premda imam dosta godina i bližim se kraju, voleo bi da doživim da naši sportisti mogu da ostanu u našoj zemlji celu karijeru i lepo žive od svojih plata, kao u ostalom i svi građani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA