Kavani sa dve bombe pocepao mrežu Bordoa, pa se tukao posle kiksa PSŽ-a! (VIDEO)

Urugvajski napadač bio je u centru pažnje na meču protiv Bordoa, ne samo zbog sjajnih golova, već i zbog sukoba na kraju utakmice

  • 0

Edison Kavani je postigao dva prelepa gola u meču Pari Sen Žermen - Tuluz, ali to nije bilo dovoljno Svecima da dođu do trijumfa. Šampion Francuske doživeo je prvi kiks u šampionatu i to na svom Parku prinčeva.

Napadač iz Urugvaja bio je veoma inspirisan i dva puta je dovodio svoju ekipu u vođstvo, ali je Bordo uspeo da napravi iznenađenje. Posle prvog gola Kavanija uzvratio je Saive u 31. minutu.

Upravo on je isključen u drugom poluvremenu u 77. minutu, ali je samo dva minuta kasnije Bordo uspeo da izjednači preko Kazrija.

Tako je Bordo poništio spektakularne pogotke Kavanija, a posebno lep bio je drugi, koji je postigao iz slobodnog udarca u 34. minutu.

Zlatni orlić Milan Gajić odigrao je drugo poluvreme u dresu Bordoa.

Pogledajte i prave bombe Kavanija na ovom meču. Kod prvog ge iskoristio katastrofalnu grešku golmana Bordoa, kome je ispala lopta iz ruku baš ispred Urugvajca, što je ovaj oberučke iskoristio, dok je kod drugog maestralno pogodio iz slobodnjaka.

Ipak, po završetku meča Kavani je ušao u konflikt sa igračem Bordoa Morisom Belajem. Došlo je do koškanja i kontakta, ali su veći sukob sprečili ostali igrači.

Pogledajte i taj trenutak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA