Evo šta je Đoković rekao o bezobraznoj američkoj publici! (VIDEO)

Novinare je na konferenciji posle meča zanimalo i šta Đoković misli o publici u Njujorku koja je navijala protiv njega, a čak ga je i ometala tokom servisa

  • 39

Novak Đoković je u Njujorku pobedio Federera ali i publiku, koja je u potpunosti bila na njegovoj strani u Njujorku. Posle meča novinari su na konferenciji za novinare pitali srpskog tenisera da prokomentariše ponašanje publike i to što je bila na strani Švajcarca.

>>> Pogledajte Đokovićev šampionski poen i kako je utišao bezobraznu američku publiku! (VIDEO)

>>> NOVAKOV ŠAMPIONSKI GOVOR: Ove gospodske reči su i Federera oduševile! (VIDEO)

Novak nije želeo da ulazi u sukob i prepucavanje i rekao je da je to normalno jer je Federer veliki šampion, a da je na njemu da u budućnosti zasžuži poverenje navijača u Njujorku.

- Bilo je mnogo podrške za Rodžera, bilo je i onih koji su bili za mene. Pokušao sam da se fokusiram na one koji su podržavali mene. Ali ne mogu da sedim ovde i da kritikujem publiku. Mislim da je logično da veliki šampion kao Rodžer ima veću podršku publike gde god da igra. Svako ima priliku da bira za koga će da navija, ja ne mogu da sudim o tome, ja sam ovde da igram tenis - rekao je Đoković i istakao da se nada da će u budućnosti zaslužiti da i sam ima sličnu podršku kao Federer.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

>>> FOTO-UBOD: Koliko je Federer smoren posle poraza, a šta tek reći za njegovu ženu!

>>> THIS IS SPARTAAA! Ovim urlikom su Đoković i holivudska zvezda proslavili titulu na US Openu! (VIDEO)

- On apsolutno zaslužuje podršku kakvu ima zbog svih uspeha. Kada sam ja u pitanju, na meni je da zaslužim podršku publike i nadam se da ću u budućnosti biti u situaciji da zaslužim takvu podršku - zaključio je Đoković.

Pogledajte i sami trenutak kada Novak priča o tome na konferenciji za novinare posle meča, na 21.40 u priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idemo

    14. septembar 2015 | 13:33

    Svaka cast!koja koncentracija i maniri,BRAVO. "Najveci"si !

  • MrBL

    14. septembar 2015 | 15:59

    Gospodin covjek nece da provocira i nece da ulazi u sukob odgovorio si im najbolje sto si mogao. Pravog sampiona niko ne moze da isprovocira.

  • Komentatorka

    14. septembar 2015 | 13:31

    Ti si Nole nas ponos! Covjek na prvom mjestu pa onda sportista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA