Mejveder rekao KRAJ! (VIDEO)

Nakon 49. pobede u karijeri "Gospodin novac" odlučio da se povuče

  • 2

Jedan od najboljih boksera u istoriji Flojd Mejveder završio je boksersku karijeru. On u istoriju odlazi kao neporažen pošto je u poslednjoj, 49. borbi u karijeri savladao Andrea Berta.

 

U svojoj poslednjoj borbi je Mejveder izjednačio rekord teksaškog teškaša Rokija Maršana koji je takođe u penziju otišao sa 49/0.

 

>>>MEJVEDEROVO HVALJENJE NE POZNAJE GRANICE: Za put mu je potrebana samo ogromna količina novca (VIDEO)

 

U ne baš atraktivnoj borbi Mejveder je dobio jednoglasnom odlukom sudija, nakon 12 rundi. Kritičari tvrde da Berto još uvek mora da napreduje za ovako veliku borbu. U prilog ovome ide i činjenica da po prvi put Mejveder nije uspeo da napuni arenu.

 

Na govoru nakon borbe popularni "Gospodin novac" je rekao da se povlači, ali da želi da pomogne razvitku novih talenata.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

- Bio sam deo ovog sporta 19 godina, a šampion sam 18. Srušio sam sve rekorde. Nemam više šta da dokažem u boksu. Moj skor 49/0 je deo boksa, rekordi postoje da bi se obarali. Nadam se da će se jednog dana naći neki novi Flojd Mejveder - rekao je Mejveder.

 

- Sada je vreme da se posvetim porodici i deci. Da se postaram da dobiju propisno obrazovanje. Takođe želim da pomognem borcima pod "Mejveder zastavom" - dodao je neporaženi šampion u velter kategoriji.

 

Video cele Mejvederove konferencije nakon borbe pogledajte ovde:

 

 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA