PREOKRET U ZVEZDI: Nema opštih izbora, navijači hoće predsedničke pod posebnim uslovima!

Izgleda da će sadašnja uprava izaći u susret zahtevima najvernijih pristalica

  • 9

Nema opštih izbora u Crvenoj zvezdi! Upravni odbo odlučio je da u utorak raspiše predsedničke izbore.

>>> TERZIĆ: Navijači su bili za to da Zvezda igra treću ligu!

"Novosti" prenose da su navijači u razgovoru sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem tražili nekoliko stvari: da se raspišu samo predsednički izbori a ne opšti, da mogu da glasaju samo članovi koji su platili članarinu do 6. septembara 2015. godine i da se izbori održe do 15. oktobra.

Upravni odbor crveno-belih zaseda 18.00 časova, ali je voljan da prihvati gotovo sve zahteve bez obzira što su neki nelogični i Statutom neobavezujući, navodi izvor.

Trebalo bi u sredu da bude poznato ko će biti kandidati za predsednika, a u prethodnom periodu se spekulisalo da će među njima biti Petar Škundrić, Ivica Tončev i Nebojša Čović.

Podsetimo, neposredno pred 149. Večiti derbi, generalni sekretar kluba u ostavci Zvezdan Terzić poručio je da sebe ne vidi u novom rukovodstvu.

Odluka o opštim izborima doneta je nakon loših rezultata na startu sezone, kada je uprava bila pod pritiskom navijača, koji su želeli odlazak rukovodioca, ali ne i trenera Miodraga Božovića.

Dobre partije od tada su očigledno uticale na promenu stava navijača...

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    14. septembar 2015 | 22:28

    Jel onda ostaje Terzic?

  • Kolasinac

    15. septembar 2015 | 09:06

    Svi koji su kritikovali Terzica, sto je doveo igrace koje je doveo, sto Zvezda igra kako igra, treba da mu se javno izvinu. Odavno Zvezda nije igrala onako ubjedljivo u derbiju, doveden je odlican trener, igraci ... Terzic, kakav god da je , umije da nadje igraca i ima osjecaj za fudbal ...Kad nam ide vec dobro, zasto sad promjene? Ako se sada raspusti uprava, to bi bio jedan od najglupljih poteza u zadnjih 20.god. Moramo da zbijemo redove, da se uzme titula i napadne Liga sampiona, ovaj tim to moze ...

  • Djolebate

    15. septembar 2015 | 08:26

    Gde to jos navijaci odlucuju i vode klub? Privatizacija i vozdra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA