SRBIJA IMA LIMENOG, A MI DRVENOG: Nova dimenzija hrvatske kuknjave na Eurobasket neuspeh! (VIDEO)

Zanimljivo poređenje na sajtu Jutarnjeg lista

  • 5

Desetine medija, isto toliko analiza, ali jedno ostaje. Hrvatska košarkaška reprezentacija je "nestala" sa megdana srpskoj u viđenom četvrtfinalnom derbiju Evropskog prvenstva i tako nastavili crnu seriju rezultata punih 20 godina. Tačnije, od onog odlaska sa atinskog postolja kada... ma znate već na šta mislimo.

Najnoviji analitički tekst koji se može pronaći na stranicama Jutarnjeg lista nudi i novi nadimak sada već bivšem selektoru Hrvata Velimiru Perasoviću - DRVENI.

Da, Peras je jedan od glavnih okrivljenih u hrvatskim medijima za krah reprezentacije, pa je autor pomenutog teksta pod naslovom "Hrvatske košarkaše mogao je izvući eventualno pedagog poput kultnog Srbina Limenog!" Drvenog uporedio sa Limenim, onim komičnim trenerom srpskog lokalnog tima. Tačnije, poželeo je da ga uporedi.

Evo na koji način.

"Ono što jednom beše kultno posle godina diktature postalo je otuđeno. Ovo bi eventualno mogao izvući pedagog kalibra Limenog, ali naš Drveni nema nikakve šanse, proletelo mi je mislima dok sam u nedelju gledao kako nam se krepani košarkaški ponos trese na minus trideset protiv Češke.

Ako vam je slučajno promakao, Limenog, amaterskog nogometnog trenera iz neke srpske provincije, još stignete pronaći na Jutjubu kako divlja za vreme utakmice, čupa kosu, penje se na kućicu i 90 minuta nepokolebljivo i besomučno, poput poslednjeg kočijaša, psuje žensku obitelj vlastitim igračima tako da se te sirote majke i sestre na kraju meča osećaju kao seksualne robinje.

Drvenog ćete, pak, ubuduće viđati na klupi Baskonije jer je završio posao s hrvatskom reprezentacijom.", glasi poruka kolege Dražena Krušelja.

Eto, završi Limeni i u ozbiljnoj kategoriji, ne samo na rubrikama šoutajma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    15. septembar 2015 | 10:30

    Нису они нестали само са мегдана Србији. Они су нестали са кошаркашке "мапе".

  • butcherboy

    15. septembar 2015 | 13:21

    nije mi jasno što se lože na basket kad im ne ide? istripovali su da su nešto u košarci ali realno nemaju pojma... niste trebali da sidjete u Atini hahahahahahahahah

  • Drmr

    15. septembar 2015 | 09:25

    Hahahahaha, čičica je strašan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA