POMIRENJE? Vujošević i Čović povukli tužbe!

Izgleda da je ovim postpukom stavljena tačka na loš odnos između dva košarkaška kluba

  • 22

Bivši trener košarkaša Partizana Duško Vujošević i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović povukli su privatne tužbe koje su podnosili jedan protiv drugog.

Informaciju prenose beogradski dnevni listovi za sredu.

- Iako je Vujošević ostao bez funkcija u klubu, on je i dalje predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, moja želja je da Partizan i Zvezda razvijaju odnose na nekim drugim i mnogo zdravijim osnovama, zbog čega sam se saglasio sa advokatskim timom da u koordinaciji sa advokatima Duška Vujoševića povučem sve privatne tužbe protiv njega i stavim tačku na sve što se događalo u prethodnom periodu - rekao je Čović "Blicu", dodajući da ne želi da komentariše interne stvari u Humskoj kada je u pitanju odlazak Vujoševića sa klupe crno-belih.

A javnost ne treba podsećati šta se sve događalo - od posrednih i neposrednih prepucavanja do dijaloga koji su prevazilazili granicu pristojnosti, čak i tokom TV duela.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šćepan Šćekić

    16. septembar 2015 | 12:28

    Sad je našao da povuče tužbu ćorava mrcina kada je on i vučko uspeo da zatvori partizan ali ničija ne goro do zore... Partizan će sve poniziti ponovo...

  • Pfc

    16. septembar 2015 | 11:12

    Povukao tuzbe zato sto bi pale a on morao da plati svo sudjenje. Dok je Dule bio trener tuzilo se da bi ga oterali e sada vise nemaju smisla pa povlaci. Sektasi. Samo mi nije jasno kako niko njemu da presudi. Vazda bolestan pa ne dolazi na sud. Drzava iza njega stoji i to jako.

  • @Žika Živac@

    16. septembar 2015 | 13:29

    Zna Dule da je ostao bez kinte,odrao bi ga Čovara na sudu!Pokazao je Čović da je veliki čovek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA