Zvezda lako pobedila u Jagodini uz povrede i crveni karton! (VIDEO)

Izabranici Miodraga Božovića dodatno su uvećali prednost na tabeli Superlige posle pobede u 10. kolu

  • 12

Crvena zvezda je pobedila u Jagodini sa 3:0 u 10. kolu Superlige. Golove za crveno-bele postigli su Slavoljub Srnić, Srđan Plavšić i Ugo Vieira, pa su tako izabranici Miodraga Božovića nastavili sa pobedičkom serijom i dodatno su uvećali prednost na tabeli.

JAGODINA - CRVENA ZVEZDA (0:3)

(Srnić 6, Plavšić 29, Vieira 86)

Zvezda je i deveti put iz isto toliko mečeva u Jagodini izašla kao pobednik. Crveno-belima je dovoljno bilo i jedno prvo poluvreme za nova tri boda, pošto su ključnu prednost stvorili upravo tada golovima Srnića i Plavšića, kojima su ovo bili prvenci u crveno-belom dresu.

U drugom delu meča je splasnuo tempo, Zvezda se malo povukla, i vrebala šansu iz kontre, dok je Jagodina počela angažovanije da igra u napadu, ali nije uspela da stvori ozbiljniju priliku pred golom Kahrimana, a Zvezda je iskoristila jednu kontru u samom finišu meča, kada je Vieira golom postavio konačan rezultat - 3:0.

Početak meča obeležile su dve sumnjive odluke sudija na obe strane, kada je mahan ofsajd, ali to nije značajno uticalo na tok meča. Jagodina je počela veoma defanzivno, sa čak pet igrača u poslednjoj liniji odbrane, ali je taj ''bunker'' pred golom brzo probijen.

Srnić je bio na pravom mestu posle ubacivanja Kataija sa desne strane. Vieira je promašio loptu na petercu, ali je na nju naleteo Srnić, koji je uklizao i ubacio loptu u mrežu Nikolića.

Posle toga nije bilo mnogo uzbuđenja sve do 29. minuta, kada je Srđan Plavšić pokazao brzinske sposobnosti i povisio prednost.

Katai ga je odlično uposlio dugom loptom u prostor, Srnić je pretrčao čuvara, odlično je primio loptu, dao sebi dovoljan for, a zatim je zakucao mrežu golmana Jagodine.

Do kraja prvih 45 minuta meća nekoliko puta su iz daljine pokušali Katai i Vieira, ali njihovi šutevi nisu predstavljali veliku opasnost. Jagodina je samo jednom zapretila preko Uroša Nikolića koji je posle gužve u kaznenom prostoru pokušao da ugrozi Kahrimana, ali je njegov šut otišao preko gola.

U drugom poluvremenu je Jagodina počela ofanzivnije da igra, međutim, njihovi napadi nisu predstavljali veliku opasnost za Kahrimana sve do nekih 75 minuta igre.

Tada je posle jednog loše istrčavanja Kahrimana Slavoljub Srnić bio primoran da faulom zaustavi protivničkog fudbalera, što mu sudija Đokić nije oprostio i dodelio mu je drugi žuti karton.

Jagodina je posle toga krenula na sve ili ništa, što je crveno-belima ostavilo dovoljno prostora da iz kontre reše meč. To se i dogodilo. Vieira je posle dobrog istrčavanja nakon proigravanja Grujića izađao sam pred golom Nikolića i rutinski ga savladao.

Zvezda je, reklo bi se rutinski pobedila Jagodinu i za sada dodatno uvećala prednost na tabeli. Problem za trenera Zvezde svakako predstavljaju povrede Mičela Donalda i Luisa Ibanjeza koji su meč završili pre vremena zbog problema koje su osetili tokom meča zbog kojih su zamenjeni.

Crvena zvezda posle 10. kola ima 26 bodova na tabeli, sedam više od drugoplasiranog Javora sa utakmicom manje, a čak 11 u odnosu na Partizan, koji ima i dva meča manje.

JAGODINA: Đ. Nikolić, Milinković, Miladinović, Gašić, Filipović, Marić, Knežević, Nedović, Savković, U. Nikolić, Popović

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Pavićević, Jovanović, Ibanjez, Donald, Grujić, Katai, Plavšić, Srnić, Vieira

STADION: Gradski

SUDIJA: Nenad Đokić

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zpran Vidojević

    18. septembar 2015 | 18:44

    Ovo je tim i ovo je igra za Ligu prvaka ne za našu Super ligu!

  • mirko

    18. septembar 2015 | 17:38

    Mnogo smo jaki i to zahvaljuci nasoj deci koji cine kostur tima

  • Aleks 58

    18. septembar 2015 | 18:43

    Gazi, lomi, melji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA