Mamiću zabranjeno da bude u loži na Poljudu: Moraće da kupi kartu kao i svi drugi! (VIDEO)

Zdravko Mamić neće biti u svečanoj loži na najvećem derbiju u hrvatskom fudbalu

  • 1

Predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić neće moći da uđe u svečanu ložu stadiona Poljud na najvećem derbiju koji se u Splitu igra između Hajduka i Dinama odlučila je uprava splitskog tima.

U obrazloženju se navodi da je još na snazi odluka koju je doneo Nadzorni odbor kluba nakon derbija prošle godine kada se Mamić nedolično ponašao u svečanoj loži.

>>> SPEKTAKL: Zdravko Mamić go na svadbi dok peva pesmu Mitra Mirića! (VIDEO)

Obrazloženje je odgovor na dopis direktora Dinama Tomislava Svetine u kojem pita da li je Mamiću i dalje zabranjen ulaz pošto mu je ranije istekla kazna od 6 meseci koju mu je sud dodelio.

- Za Zdravka Mamića je još na snazi zabrana ulaska u svečanu A, VIP i B ložu. Slobodan je da kupi ulaznicu i prati utakmicu sa tribina - odgovorili su Splićani.

>>> Ovako se Mamić tuče sa čelnicima Hajduka! (VIDEO)

Mamić je dobio zabranu ulaska nakon prethodnog derbija koji se igrao na Poljudu kada je preskočio ogradu i vređao članove Hajduka, a kasnije se potukao i sa 77-godišnjom legendom Splićana Ivom Begom. Policija ga je tada ispratila sa stadiona, a sud mu je dodelio zabranu prisustva na Poljudu od šest meseci.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA