Abubakar neizvestan za Radnički! Milinković zadovoljan Fabrisijom

Trener Partizana reako da će u meč sa Radničkim njegova ekipa ući sa maksimalnom ozbiljnošću

  • 0

Fudbaleri Partizana ugostiće u 9. kolu Super lige Srbije starog rivala, niški Radnički koji ove sezone pretenduje na jedno od mesta koje vodi u plej of. Trener Partizana Zoran Milinković izjavio je da ekipa u meč sa Radničkim mora da uđe sa maksimalnom ozbiljnošću.

Partizan je trenutno 4. na tabeli sa 15 osvojenih bodova i utakmicom manje dok je Radnički 7. sa bodom manje.

>>> Zvezda lako pobedila u Jagodini uz povrede i crveni karton! (VIDEO)

-  Utakmica protiv AZ Alkmaara je svakako podigla moral ekipe i ujedno vratila igrače poput Fabrisija, koji je iskoristio datu šansu. Na njemu je da nastavi sa dobrim i kvalitetnim nastupima kao u četvrtak - izjavio je Milinković i dodao da su svi igrači zdravi osim Abubakara koji je zbog lakše povrede ramena neizvestan za utakmicu sa Nišlijama.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ono što je karakteristično za ekipu niškog Radničkog je izuzetno stamena, fizički jaka odbrambena linija, sačinjena od korpulentnih i iskusnih igrača. Napravili su dobar start u sezoni i biće nam ozbiljan takmac - zaključio je Milinković.

Trener Radničkog Milan Rastavac izjavio je da je uvek lepo iskustvo gostovati Partizanu i da se nada da njegova ekipa može da napravi pozitivan rezultat.

Printskrin: Youtube/Treće poluvreme Printskrin: Youtube/Treće poluvreme

Rivalstvo Partizana i Radničkog iz Niša jedno je od najdužih pored Crvene zvezde. Beograđani i Nišlije su se dosad u prvenstvima sastajali 81 put, 44 puta slavio je Partizan, 25 puta je bilo nerešeno dok su Nišlije uzele skalp aktuelnom šampionu 12 puta. Što se utakmica u Beogradu tiče, statistika je u potpunosti na strani Partizana jer su od 40 odigranih mečeva dobili 27, a Nišlije samo 3.

Utakmica između Partizana i Radničkog igra se u nedelju u 19.00.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA