Tončev odustao od Zvezde zbog navijača i Čovića!

Ivica Tončev odustao od kandidature za mesto predsednika Zvezde

  • 2

Ivica Tončev više nije kandidat za mesto predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda. On je odustao od kandidature jer kako je rekao ne želi da daje legitimitet nečemu što je nelegitimno i zbog lakrdije koja je nastala povodm izbora.

- Najnoviji događaji u mom voljenom klubu, pre svega sprega dela navijača i Nebojše Čovića i kršenje statuta Crvene zvezde i pravljenje lakrdije od najavljenih izbora naterali su me da odustanem od kandidature za predsednika. Neću da budem nečiji alibi i da dajem legitimitet nečemu što nije legitimno. To ne mogu, niti hoću - naveo je Tončev u pismu javnosti dostavljenom Tanjugu

>>>Zvezda raspisala izbore: Neće moći svi članovi kluba da glasaju!

Tončev je rekao da Zvezdu voli i da je spreman da joj, kao i dosad, sve da.

- Biću joj kao i do sada uvek na raspolaganju, i to bez učestvovanja u izbornim farsama - dodao je Tončev.

On je na kraju napisao da se nije kandidovao iz finansijskih razloga već zbog toga što je veliki zvezdaš.

- Danas upravo to opredeljenje razlog je za povlačenje kandidature. Sutra ono će biti razlog za moj ponovni angažman. Do tada napred Zvezdo - zaključio je Tončev.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dabo

    19. septembar 2015 | 15:32

    Prepoznao se...

  • ing.Miloš Đonović

    22. septembar 2015 | 20:05

    Navijači mogu biti dio podrške koju imaju crvenobijeli ali navijači nemaju iskustva i velika većina je samo posmartala a ne se znojila po terenu i stvarala ugled Crvene Zvezde(Zvijezde) kao što su radili Bora Kostić i oni koji su učili nega njegovu generaciju i na ovaj ili onaj način bili prisutni u klubu zato u ovoj situaciji ne treba trčati a ljudi koji su u zadnje vrijeme vodili C.Zvezdu na čalu niko tu ne može biti iznad svih makar to bio i Dragan Džajić,mogu sebe naći u drugim ali ne i nekim funkcijama za kojese misli da su samo njima napisane na kožu,svi potpresjednici na čelu sa teh.direktorom su dali ostavke a sada bi željeli da se vrate na mala vrata.Možete i dalje pomagati i dolaziti ali više ne bi bilo moralno ni pošteno da odlučujete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA