KAKAV PRVENAC VIDALA: Bomba sa 25 metara za sigurnu pobedu Bajerna! (VIDEO)

Šampion Nemačke ostvario je još jednu sigurnu i ubedljivu pobedu u Bundesligi

  • 0

Fudbaleri Bajerna nastavili su sa pobedničkom serijom u Bundesligi pobedom na gostovanju Darmštatu od 3:0. Prvenac je postigao Arturo Vidal, koji je u 20. minutu postigao spektakularan pogodak snažnim šutem sa oko 25 metara. Zakucao je loptu u mrežu domaćina, a to je ujedno bio i njegov prvenac u Bundesligi.

U drugom poluvremenu šampion Nemačke je za samo minut rešio meč, pošto je u tom vremenskom razmaku, između 64. i 65. minuta postigao dva gola. Najpre je još jedan novajlija iz Juventusa, Kingsli Koman postigao prvenac u dresu Bajerna posle dobre akcije, da bi konačan rezultat postavio Sebastijan Rode minut kasnije.

Bajern je rutinski došao do pobede, totalno je dominirao, imao je posed od čak 80%, naspram 20% Darmštata, takođe je bio superioran i u šutevima na gol - 18 prema 5 i potpuno zasluženo, i bez većih muka osvojio je nova tri boda.

Ovo je Bajernu peta pobeda iz isto toliko utakmica u Bundesligi i za sada je pretekao Dortmund na tabeli, koji ima meč manje.

Sigurnu pobedu zabeležio je i Volfsburg, a čovek odluke bio je Bas Dost koji je postigao oba gola u pobedi od 2:0 nad Hertom.

Sa dobrim rezultatima nastavili su fudbaleri Kelna, koji su minimalnim rezultatom savladali Borusiju iz Menhengladbaha. Strelac gola za "Jarčeve", za koje je od početka drugog dela igre igrao Miloš Jojić, bio je Antoni Modeste.

Od srpskih fudbalera igrali su Gojko Kačar i Aleksandar Ignjovski, čiji su klubovi odmerili snage u jedinom meču u kome nije bilo golova u subotnjem programu, pošto je meč Hamburgera i Ajntrahta završen najnepopularnijim rezultatom u fudbalu.

Bundesliga 5. kolo:

Petak:

Majnc - Hofenhajm 3:1

(Mali 18, 61, 68 - Šmid 13)

Subota:

Volfsburg - Herta 2:0

(Dost 76, 88 penal)

Hamburg - Ajntraht Frankfurt 0:0

Verder - Ingolštat 0:1

(Hartman 90+3)

Keln - Borusija Menhengladbah 1:0

(Modeste 64)

Darmštat - Bajern Minhen 0:3

(Vidal 20, Koman 62, Rode 63)

Nedelja:

Štutgart - Šalke (15.30)

Borusija Dortmund - Bajer Leverkuzen (17.30)

Augsburg - Hanover (17.30)

Tabela:

Bajern Minhen 15 bodova, Borusija Dortmund 12, Volfsburg 11, Keln i Ingolštat po 10, Majnc 9, Ajntraht 8, Šalke, Verder, Herta, Hamburg po 7...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA