BRUKA RADNIČKOG: Kragujevčani izgubili 21:2 i ostali bez Lige šampiona!

Kragujevčani su izgubili i matematičke šanse da se plasiraju u Ligu šampiona

  • 0

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pretpeli su ubedljiv poraz od Solnoka 21:2 (4:0, 6:0, 5:1, 6:1) u drugom kolu grupe E druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona, koja se igra u nemačkom Hanoveru.

Radnički je zabeležio drugi poraz na turniru i izgubio teoretske šanse da se plasira u baraž za ulazak u elitno takmičenje.

Izabranici trenera Stevanovića poslednji meč u Evropi ove godine odigraće sutra protiv Budve, dok će se kasnije za prvo mesto u grupi boriti Solnok i Hanover.

Vaterpolisti Solnoka opravdali su epitet velikog favortita i deklasirali mladu ekipu Radničkog, na čelu sa jedino iskusnim na golu Denisom Šefikom.

Najefikasniji igrač na meču bio Deneš Varga sa četiri gola, a jedan manje postigli su njegov brat Danijel i Tamaš Mezeji.

Od srpskih reprezentativaca u redovima mađarskom tima dva gola dao je Stefan Mitrović, Milan Aleksić jedan, a Živko Gocić se nije upisao u strelce.

Jedini strelci za Radnički bili su Rade Joksimović i Luka Bosić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA