BEKAM U ŠOKU: Sin mi je slomio srce - neće više da trenira fudbal! (VIDEO)

Bruklin okačio kopačke o klin

  • 3

Nije lako biti sin slavnog oca. Naročito ako odlučiš da kreneš njegovim stopama, a otac ti zove Dejvid Bekam. Onda to stvarno malo teže ide.

Tim putem je krenuo, ustvari pokušao je da krene sada već ozbiljan tinejdžer Bruklin Bekam (16), ali je, na žalost njegovog oca - stao! Tako je! Bruklin Bekam je batalio fudbal i okrenuo se nekim drugim izazovima u životu, potvrdio je i njegov otac Dejvid, u razgovoru za stanicu ABC.

Brekam senior je kazao da mu je odluka najstarijeg sina teško pala, ali da je u potpunosti razume.

-  Sin mi je prišao pre neki dan i rekao: "Tata, znaš, ne znam da li želim više da igram fudbal. Jer svaki put kad kročim na teren, znam da će ljudi reći da sam sin Dejvida Bekama i ako ne budem dobar kao ti, neću ni biti dovoljno dobar uopšte". To što mi je rekao slomilo mi je srce, ali sam ga podržao: Ok, prestani onda. Igraj samo ako ti se igra i ako te to čini srećnim, ako ne, onda nemoj.

Bruklin je do sada igrao za podmladak Arsenala, u kome su i dalje aktivna njegova braća Romeo Džejms (13), koji je i jedno od zaštitnih lica kompanije Barberi, i Kruz Dejvid (10). Ostaje da se vidi da li će i njih dvojica krenuti očevim ili putem kojim je krenuo njihov stariji brat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA