Toti postigao 300. gol za Romu: Način na koji je došao do njega je VRLO diskutabilan! (VIDEO)

Princ Rima probio još jednu barijeru u svojoj dugoj karijeri

  • 0

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti stigao je do svog 300. gola u dresu Rome!

"Princ Rima" je postigao prvi gol za "vučicu" na meču sa Sasuolom koji je završen rezultatom 2:2, čime je ekipa Rudija Garsije prekinula niz pobeda, ali je to manje važan podatak u danu kada je Toti proslavio jubilarni gol.

>>>Neroazuri ne staju: Da li je posle ove pobede Inter prvi favorit za titulu?

Međutim, način na koji je Toti postigao gol odmah je pokrenuo spekulacije. Golman Kosilji nije ispucao loptu iz svog šesnaesterca, već je "pogrešio" pri dodavanju  i "proigrao" Pjanića koji je samo prosledio do Totija, a ovaj potpuno neometan lako savladao Kosiljija.

Verovatno nikada nećemo saznati da li je Kosilji namerno dodao loptu Pjaniću ili je stvarno pogrešio. Možda je to samo bio njegov poklon Totiju koji će naredne nedelje napuniti 39 godina.

Kako bilo, ovo je bio Totijev 244. gol u Seriji A, 300. ukupno u dresu "Vučice" za koju je debitovao davne 1993. godine.

Video Totijevog 300. gola možete pogledati ovde:

Ovako čudnu situaciju nismo imali još od Džerardovog oproštaja od dresa Liverpula, kada je cela odbrana Stouka odjednom isplala, a on postigao gol.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA