Marsijal pokazao zašto je plaćen 80 miliona, Liverpul ponovo razočarao navijače (VIDEO)

Junajted pobedio Sautempton sa 3:2 na gostovanju, dok je Liverpul ponovo ostao bez tri boda na svom terenu

  • 0

Mančester junajted je pobedio Sautempton u gostima sa 3:2 u 6. kolu Premijer lige i tako se popeo na drugo mesto na tabeli, dok je Liverpul ponovo razočarao svoje navijače na Enfildu, pošto je odigrao 1:1 sa Noričem.

Junak Crvenih Đavola bio je Antoni Marsijal, napadač koji je poslednjeg dana prelaznog roka stigao iz Monaka za čak 80 miliona evra, računajući klauzule.

Francuz je već počeo da otplaćuje ogroman novac koji je ekipa sa Old Traforda uložila u njega, jer je postigao dva gola u pobedi na Sent Meriju.

Ipak, nije sve dobro počelo za Mančester, pošto je Grasijano Pele doneo Sautemptonu prednost u 13. minutu, posle gužve u šesnaestercu posle dobre akcije koju je propustio da realizuje Mane. Na odbijenu loptu je natrčao Italijan i doneo vođstvo svojoj ekipi.

Do kraja poluvremena Junajted je izjednačio preko Marsijala, koji je u 34. minutu pokazao snalažljivost pred golom. Lopta je upućena ka Mati, koji je bio u ofsajdu, ali sudija nije podigao zastavu. Matu su štoperi Sautemptona uspeli da zaustave pred golom, Ali je Marsijal preuzeo loptu, predriblao jednog protivnika i rutinski postigao gol.

Posle pet minuta u drugom poluvremenu Junajted je uspeo da preokrene. Ponovo je strelac bio Marsijal. On je iskoristio veliku grešku Jošide, presekao je loptu koju je želeo da pošalje ka svom golmanu i novom rutinskom realizacijom doneo Junajtedu vođstvo.

Mata je u 68. minutu postigao i treći gol za Junajted. Sve je počelo od dobrog pasa Švajnštajgera, koji je dubinskom loptom pronašao Depaja. Njegov šut je pogodio stativu, ali je Španac bio na pravom mestu i dao je gol.

Do kraja meča Sautempton je uspeo da smanji rezultat, novim golom Grasijana Pelea koji je pokazao koliko dobro igra glavom.

>>>> Kako je ovo uspeo da odbrani?! De Hea je ovom ČUDESNOM paradom spasio Junajted! (VIDEO)

Do kraja meča je Sautempton imao nekoliko prilika da izjednači, ali je golman Junajteda David De Hea pokazao zašto ga je Real Madrid toliko želeo u letnjem prelaznom roku. Sjajnim odbranama je sačuvao mrežu i doneo je Junajtedu nova tri boda, kojim je došao na drugo mesto na tabeli.

Liverpul je ponovo razočarao svoje navijače na Enfildu, pošto je odigrao samo 1:1 sa Noričem. Prvo poluvreme bilo je veoma dosando, dok je drugo opravdalo očekivanja ljubitelja fudbala. Međutim ne i očekivanja navijača Junajteda.

Dani Ings je postigao gol u 48. minutu i delovalo je da će Crveni doći do pobede, pošto su imali totalnu dominaciju na terenu. Ipak, u 61. minutu je Martin izjednačio, i na kraju se ispostavilo i da je postavio konačan rezultat.

Liverpul je propustio velike prilike u nastavku meča, a posebno treba istaći promašaj Kutinja pred golom posle kontre. Liverpul je imao dva na jedan, ali je Brazilac iskazao sebičnost i želeo je sam da završi akciju, ali je loše šutirao i golman Noriča je sačuvao svoju mrežu.

Totenhem je nešto ranije zabeležio minimalnu pobedu nad Kristal Palasom (1:0).

Premijer liga 6. kolo:

Nedelja:

Sautempton - Mančester Junajted 2:3

(Pele 13, 86 - Marsijal 34, 50, Mata 68)

Liverpul - Norič 1:1

(Ings 48 - Martin 61)

Totenhem - Kristal Palas 1:0

(Son 68)

Subota:

Bornmut - Sanderlend 2:0

Aston Vila - Vest Bromvič Albion 0:1

Čelsi - Arsenal 2:0

Mančester Siti - Vesthem 1:2

Njukasl - Votford 1:2

Stouk - Lester 2:2

Svonsi - Everton 0:0.

Tabela:

Mančester Siti 15 bodova, Mančester Junajted 13, Vesthem i Lester po 12, Arsenal 10, Everton, Svonsi, Kristal Palas, Totenhem i Votford po 9, itd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA