ČUDO NEVIĐENO! U Hrvatskoj postignut samo JEDAN gol u čitavom kolu?!

Jedini gol u čitavom kolu viđen je u Zagrebu kada je golman Splita zatresao sopstvenu mrežu

  • 2

Ovo fudbal ne pamti!

U 10. kolu najkvalitetnije hrvatske lige, verovali ili ne, postignut je samo JEDAN gol na svih pet takmica, a sve zvuči još neverovatnije ako se doda da je strelac tog jednog pogotka, istina autogola, bio golman!

Neverovatan golgeterski post hrvatskih timova prekinut je tek u poslednjoj utakmici u kojoj su se sastali Lokomotiva Zagreb i Split, a da ironija bude veća u pitanju je bio autogol.

>>>Hrvatski derbi: Revija promašaja, crveni karton, promašen penal u 93!

Ovo je zaista bizaran podatak čak iako se uzme u obzir činjenica da u HNL-u učestvuje samo 10 ekipa. Prve četiri utakmice završene su rezultatom 0:0. Jedna od tih utakmica bio je i najveći derbi u Hrvatskoj između Dinama i Hajduka koji se igrao na Poljudu.

Gol je viđen tek u poslednjoj utakmici koju su igrali Lokomotiva i Split. U 62. minutu igre, nakon centaršuta koji je uputio Doležal, golman Splita Branko Vrgoč je očajno reagovao i glavom je poslao loptu u svoju mrežu.

Rezultati 10. kola HNL-a:

Osijek - Zagreb 0:0

Hajduk Split - Dinamo Zagreb 0:0

Rijeka - Zaprešić 0:0

Belupo - Istra 1961 0:0

Lokomotiva Zagreb - Split 0:1

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TT

    21. septembar 2015 | 03:19

    Pa ne idu valjda u Hrvatskoj na utakmice da gledaju goleade već da se pozdavljaju sa ZDS? Kao da oni sa nestpljenjem iščekuju gol već se nadaju neće li opet Šimunić uleteti na teren i po ustaški ih pozdraviti. Golovi im samo smetaju i odvlače pažnju od pomenutoga ugođaja.

  • Lik

    21. septembar 2015 | 06:01

    Eh taj Terzić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA