OVO MOŽE SAMO MESI: Dao dva gola, promašio penal, ali kako je samo asistirao! (VIDEO)

Argentinac ponovo pokazao zašto je najbolji fudbaler sveta

  • 4

Barselona je pobedila Levante na svom terenu u okviru 4. kola Primere. Ponovo je meč obeležio Lionel Mesi, a posebno spektakularna bila je njegova asistencija za prvi gol, kada je asistirao Bartri.

Mesi je i pored toga postigao dva gola. Jedan sa penala, jedan u poslednjem minutu utakmice kada mu se Bartra revanširao na asistenciji. Mogao je i do het-trika, ali je promašio drugi penal u 75. minutu utakmice.

Još jedan gol za Barsu postigao je Nejmar, dok je utešni gol za Levante postigao Kasadeusu u 66. minutu.

Svi golovi viđeni su u drugom poluvremenu. U 50. minutu videli smo najbolji detalj meča, kada je Mesi nestvarno spoljnom uposlio Bartru na drugoj stativi, prebacivši celu odbranu Levantea, koja nije očekivala tako lucidan potez Argentinca.

Pogledajte ga na 2:55 u priloženom snimku.

Prednost je uvećao Nejmar posle gužve u kaznenom prostoru šest minuta kasnije, kada se najbolje snašao pred golom Levantea.

Mesi je u 61. minutu rešio meč pošto je bio precizan sa bele tačke. Ipak, u 75. minutu nije uspeo da zatrese mrežu iz jedanaesterca jer je šutirao visoko preko gola.

U nadoknadi vremena uspeo da se iskupi i da zatrese mrežu iz igre na njemu karakterističan način posle nezaustavljivog prodora.

Barselona je u četiri kola zabeležila isto toliko pobeda i prva je na tabeli ispred najvećeg rivala - Real Madrida, koji ima dva boda manje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    21. septembar 2015 | 00:41

    Jedan penal dao, jedan promasio, nije on Ronaldo.

  • hmm

    21. septembar 2015 | 13:35

    Meni ne smeta što Ronaldo zabija toliko iz penala, nego što pada na svaki kontakt u 16 metara dok s druge strane pokazuje kako je fizički moćan. Vidio si penal protiv Shakhtar-a, pa stoji na pola metra od Srne vidi da nije ruka, al svejedno traži penal i uvijek ih dobije Zato će Ronaldo zauvijek ostati PENALDO

  • Marko

    21. septembar 2015 | 13:34

    Mesi najbolji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA