Turčin pobedio na 48. Srbija reliju

Murat Bostančiju slavio je na 48. reliju koji je održan u Užicu u organizaciji Auto moto saveza Srbije

  • 0

Turski automobilista Murat Bostandžiju sa suvozačem Onurom Vatanseverom pobednik 48. Srbija relija, dvodnevnog takmičenja održanog u Užicu u organizaciji Auto moto saveza Srbije.

Drugo mesto zauzeo je Slovenac Rok Turk sa suvozačicom Martinom Lazar, a na trećem mestu završio je Bugarin Georgi Vasiliev sa suvozačem Stefanom Dobrovom.

U šampionatu Srbije na Srbija reliju oba takmičarska dana najuspešniji je bio Vladimir Zečević u pratnji suvozača Darija Konstantinovića.

Ovogodišnji Srbija reli bodovan je za Evropski reli trofej, Centralnoevropsku zonu, šampionat Srbije i šampionat BiH, a uzbudljivo takmičenje proteklo je bez incidenata, u prisustvu mnogobrojnih ljubitelja automobilizma.

Dva dana uživali su u atraktivnoj vožnji na zahtevnim stazama užičkog kraja, Vrelo, Duboko i Lokva, a AMŠ se potrudio i obezbedio da staze budu privlačne i bezbedne za sve ljubitelje brze vožnje i atraktivnih automobila, uz učešće 13 domaćih i 12 stranih posada.

Na centralnom gradskom trgu u Užicu najuspešnijim takmičarima dodeljena priznanja i pehari za ostvarene rezultate na najvećem i najprestižnijem automobilskom takmičenju u Srbiji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA