KIZO ODLAZI ILI KIZO OSTANI? Hoće li navijački napad na trenera Partizana doneti smenu?

Partizanovi navijači bi da vide leđa treneru Milinkoviću, ali da li je za poslednja posrnuća šampiona odgovoran samo trener crno-belih

  • 20

Navijači Partizana su rekli svoje: Kizo, odlazi!

Erupcija nezadovoljstva pokuljala je sa tribina stadiona u Humskoj pošto su navijači prisustvovali još jednoj neubedljivoj predstavi ekipe Zorana Milinkovića, koji nikad nije bio bliži otkazu kao što je ovih dana, u trenutku kada mu je Zvezda zbrisala na velikih 10 bodova.

>>> Evo šta je Milinković rekao o skandiranju nezadovoljnih navijača!

Opet, postavlja se pitanje da li je vox populi onih dve do tri hiljade navijača Partizana, od kojih, realno uzevši, nisu baš svi "terali Kizu", u ovom trenutku većinski stav crno-bele armije ili je to bilo samo trenutno nezadovoljstvo. Frustracija. Afekat zbog novog neuspeha, koji se nadovezao na poraz u večitom derbiju.

Ne sme se nikako zaboraviti da je između te dve utakmice Partizan upisao prvu evropsku pobedu posle šest godina koliko god to nekome sada zvučalo samo kao alibi u Milinkovićevu korist. I tada je "sve bilo u redu". Ili je to bio samo privid. A očigledno da jeste s obzirom na sve okolnosti koje su usledile pri kraju meča sa Nišlijama i po njegovom završetku.

>>> NOVI KIKS PARTIZANA: Radnički odoleo u Humskoj, navijači terali Milinkovića i upravu! (VIDEO)

Dakle, nešto je trulo u Humskoj. Međutim, da li je baš Milinković izvor svih problema da se tako brzo zaboravlja njegov minuli doprinos? Pa, teško...

Pošteno govoreći, Milinković jeste najviše odgovoran za trenutni jaz u domaćoj ligi u odnosu na Zvezdu jer se, recimo, kockao sa sastavom u Novom Pazaru čuvajući glavne snage za Steauu, ali se to na kraju ipak ispostavilo kao ispravna odluka, jer je Partizan pobedom nad Rumunima obezbedio mnogo. Nešto što nijedan naš klub nije: Zimovanje u Evropi i pare. Malo li je?

Navijači kao da to ne prepoznaju, pa ih je sve manje na tribinama. Postoji i za njih pitanje: Zašto se prvo oni ne upitaju zbog čega su tribine bile poluprazne protiv AZ Alkmara?

Partizanov "problem" sa odnosom navijača prema lošem startu u domaćim okvirima se ogleda i u činjenici da ih je prethodnih godina jednostavno navikao da dominira i diže lestvicu u srpskom fudbalu, ali kako to trenutno nije slučaj, ovima nije dugo trebalo da okrenu leđa i upravi i Milinkoviću. Stoji da je je njihovo nezadovoljstvo potpuno opravdano i da su im argumenti na mestu, no pitanje je da li je pravi trenutak da se krene u ofanzivu protiv trenera, pa i uprave, kada ekipu očekuje paklen ritam utakmica.

Ili ovo baš jeste taj PRAVI trenutak. Trenutak za smenu trenera. Šok terapija!

Milinkovićev problem nisu samo navijači, već i veliki deo uprave koji je za njegovu smenu, ali i dalje opstaje zahvaljujući uticajnim zaštitnicima u istoj toj upravi. Koliko i trener, jer se on najviše pita oko sastava tima, i sportski sektor uprave snosi odgovornost za to što se promašivalo sa pojačanjima. Što se najavljuje napad na Ligu šampiona praktično bez levog beka, sa štoperom čija je jedina referenca to što je Brazilac, sa napadačem dovedenog iz druge lige, čija je nekada velika karijera u dramatičnom padu, sa minimalnim ulaganjima...

Sa ovakvim neveštim rukovođenjem nismo sigurni ni da bi trener daleko većih kapaciteta od Milinkovića odveo dalje Partizan nego što je to uspeo aktuelni šef stručnog štaba.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juzni front

    21. septembar 2015 | 22:10

    milinkovicu podrska ! uprava napolje ! uprava napolje !

  • Mita

    21. septembar 2015 | 23:30

    Kizo majstore, ne odlazi ni slucajno. Delije su uz tebe i po neki grobar. Boljeg nemaju, nedaj se legendo!!!!

  • Empedokle Etna

    21. septembar 2015 | 23:56

    Dve hiljade navijača se izjasnilo, preostalih desetak hiljada je nezainteresovano!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA