Božinov ima emotivnu poruku za sve koji kritikuju Milinkovića i Partizan! (FOTO)

Bugarski fudbaler poziva na ujedinjenost svih koji vole klub, od igrača do navijača

  • 17

Više niko ne krije da je fudbalski klub Partizan u krizi koju nije uspela da ublaži ni zaslužena prva pobeda u evropskom takmičenju, jer je remi sa niškim Radničkim dokazao da nešto u klubu mora da se menja.

Jedan deo javnosti potpunu krivicu stavlja na trenera Zorana Milinkovića, koji je prema sopstvenim rečima spreman da izdrži pritisak, čak i kada navijači sa tribina šalju drugačiju poruku.

>>> Evo šta je Milinković rekao o skandiranju nezadovoljnih navijača!

Zbog cele ove situacije, javio se Valeri Božinov. On je na Instagramu postavio fotografiju sa Milinkovićem i ostavio opširnu poruku.

- Za mene je Partizan velika porodica velike istorije. A ko igra za ovaj dres mora da zna da mora uvek da da maksimum, prvi ja sa mojim drugovima. Kada me je zvao Partizan, tj trener i uprava, nisam znao da je Partizan porodica i religija. Znao sam šta Partizan meni može da da kao čoveku i igraču, da igramo Ligu šampiona. Na nesreću, nismo uspeli. Svi smo dali sve od sebe, trener, uprava, igrači i pre svega navijači. Znam da je time klub izgubio mnogo novca koji bi rešio mnoge probleme, znam da je to gubitak za sve nas koji smo svi zajedno radili za veliki cilj a to je Liga šampiona - piše napadač crno-belih i nastavlja:

- Od kad smo ispali od Bate Borisova, nešto se pokvarilo, greškom mene, mojih saigrača, trenera i uprave, jer nismo više jaki kao što smo bili kada niko nije verovao da ćemo izbaciti Steauu, niko nije verovao da možemo, ali pogurani od 40.000 navijača smo uspeli i ispisali nešto što smo želeli.

- Svi koji volimo Partizan moramo da budemo ujedinjeni, nema bacanja krivice. Trener je jedna velika osoba i jedan veliki trener, mi kao ekipa smo dobra ekipa, imamo iza nas veliku upravu, imamo veru u Boga i iznad svega naše velike navijače, našeg 12-og igrača. U životu sam naučio da kada je porodica ujedinjena, uvek ostvaruje ciljeve i stiže daleko. I svaki njen član i ponaosob. Bićemo prvaci i igraćemo dobro u Evropi.

- Čujem da pričaju da je trener problem. Trener nije problem. On je veliki čovek i trener i veliki Partizanovac, on obožava i živi za Partizan, uz njega sam dok trpi sve kritike , jer mi treba zajedno da smo Partizan. Partizan je religija, ne treba pljuvati gde jedeš i tražiti krivca. Krivica i zasluga je svih i u dobru i u zlu. Mi treba hoćemo pobedjivati uvek poštovanje svima, a pre svega mojoj ekipi, treneru upravi i navijacima. VB86 - završio je Valeri Božinov.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA