PARTIZAN: Milinković ostaje trener, ima našu podršku!

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić isiče da trener ima podršku uprave i pored nezadovoljstva navijača

  • 17

Treneru crno-belih Zoranu Milinkoviću ponovo se žestoko drma klupa. Posle pobede Partizana nad AZ Alkmarom uspeo je da sačuva poziciju, a sudeći prema rečima Milorada Vučelića, dobiće podršku i posle neuspeha protiv Radničkog.

Nezadovoljstvo navijača Partizana zbog loših rezultata u prvih 10 kola Superlige kulminiralo je posle remija sa Radničkim iz Niša, kada se sa tribina stadiona u Humskoj zaorilo ''Kizo odlazi'', ali to neće uticati na odluku uprave, koja ima poverenje u Milinkovića.

>>> KIZO ODLAZI ILI KIZO OSTANI? Hoće li navijački napad na trenera Partizana doneti smenu?

Nema promene! Milinković i dalje ima podršku. Pričali smo na nivou Sekretarijata, kasnije i sa trenerom. Verujemo da će uz našu pomoć uspeti da razdrma ekipu – rekao je Milorad Vučelić za Žurnal, ali je naglasio da Partizan mora da pobeđuje u kontinuitetu i da mu se više ne smeju događati kiksevi kao protiv Radničkog.

Moramo da počnemo da pobeđujemo u kontinuitetu. Tim koji je nadigrao AZ Alkmar ne sme da igra nerešeno sa Radničkim, uz svo poštovanje Nišlija.

Crvena zvezda posle 10. kola ima 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan, koji ima i utakmicu manje, ali Vučelić veruje da je ta prednost dostižna.

Zvezdina prednost je dostižna! Dugo je prvenstvo, igraće se derbi i na našem stadionu. Ima i taj plej-of, mada – nije isto ući u njega sa prve ili druge pozicije – istakao je potpredsednik Partizana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Partizan će u narednih 11 dana odigrati čak četiri utakmice - Rad (23. septembar), Voždovac (27. septembar), Augzburg (1. oktobar) i Čukarički (4. oktobar).

One će umnogome odrediti i sudbinu Zorana Milinkovića na klupi crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fantom

    22. septembar 2015 | 09:48

    Bravo za upravu,sa ovom upravom sigurno gazimo u drugu ligu.

  • KEKEC

    22. septembar 2015 | 09:44

    Pa ovoj dvojici "stručnjaka" lepo, smeškaju se, puni dzepovi, a u fudbal se razumeju ko Marica u kriv .....!

  • Rajko

    22. septembar 2015 | 09:42

    Prvo vi, pa onda i on sa sve vasom podrskom napolje bre !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA