VELEOBRT: Partizan ponudio mesto trenera Igoru Spasiću!

Strateg Teleoptika mogao bi da preuzme i klupu prvog tima crno-belih, saznaje Telegraf iz dobro obaveštenog izvora iz kluba

  • 30

Zoranu Milinkoviću su dani na klupi Partizana odbrojani. Iako je rukovodstvo crno-belih imalo sastanak posle novog kiksa u prvenstvu, posle čega je istaknuto da Milinković ima podršku uprave, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, već danima mu se traži zamena.

>>> PARTIZAN: Milinković ostaje trener, ima našu podršku!

Njega bi na klupi Partizana mogao da zameni Igor Spasić, dosadašnji trener Teleoptika. Rukovodstvo crno-belih nekoliko dana pregovara sa njim i ponudilo mu je mesto prvog trenera.

Spasiću je najveća preporuka to što je radio sa velikim brojem izdanaka čuvene Partizanove škole i dobro poznaje ekipu, pa mu ne bi bilo potrebno vreme da se dodatno adaptira na uslove koji ga očekuju u Humskoj.

On je jedno vreme već bio deo stručnog štaba prvog tima u vreme kada je trener bio Vladimir Vermezović.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Pre nego što je postavljen za trenera Teleoptika, Spasić je vodio omladinski tim Partizana, talentovanu generaciju 1997.

Podsetimo, navijači su posle remija u nedelju protiv Radničkog iz Niša nezadovoljni radom trenera skandirali ''Kizo, odlazi''.

>>> KIZO ODLAZI ILI KIZO OSTANI? Hoće li navijački napad na trenera Partizana doneti smenu?

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    22. septembar 2015 | 10:47

    Пробајте Муриња да доведете. Тешко и он да би нешто урадио.

  • Oldboy86

    22. septembar 2015 | 10:37

    Sve moj do mojega

  • Optimista

    22. septembar 2015 | 10:32

    Ti misliš da je moguće da trener može samostalno da radi..ovo je Srbija..trener je kao samostalan..Spasića dovode da mogu da sastavljaju i tim i da rade prelazni rok kako hoće menadžeri..!!!Spasića neprihvataj potrošio ce te kao mnoge dobra trenere!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA