TOP 5 navijačkih koreografija u Evropi protekle nedelje! (VIDEO)

U anketi na našem sajtu možete odlučiti i koji navijači su bili najkreativniji prethodne nedelje

  • 1

Navijači širom Evrope napravili su neke od spektakularnih atmosfera minulog vikenda. Bilo je i nekoliko velikih derbija, u kome su viđene spektakularne koreografije.

Vatreno je bilo na Dragau, na Velodromu, Poljudu... gde su se igrali su se veliki derbji Portugalije, Francuske, Hrvatske. Bilo je krcato na tribinama, a navijači su se potrudili i da koreografijom poguraju svoju ekipu ka pobedi.

Ovo je pet najupečatljivijih, među kojima su četiri utakmice u prvenstvima, i jedna iz Lige Evrope, koja je odigrana u četvrtak između APOEL-a i Šalkea.

OLIMPIK MARSEJ

Bilo vatreno na jugu Francuske. Totalna ludnica na meču između Olimpik Marseja i Olimpik Liona. Na Velodrom se vratio ''izdajnik'' Valbuena, za koga su navijači priredili posebnu ''dobrodošlicu''.

>>> UMOBOLNICI: Navijači Marseja obesili izdajnika Valbuenu! (VIDEO)

PORTO

Veliki derbi Portugalije opravdao je očekivanja u navijačkom smislu. Navijači Porta su na Dragau priredili vatrenu atmosferu, napravili su koreografiju zmaja, a posebno zastrašujuće bile su oči koje su napravili od baklji.

VOLFSBURG

Volfsburg je sa 2:0 pobedio Hertu, a to je delom i zbog fanatičnih navijača, koji su obojili stadion u zeleno-belo.

APOEL

Vatrene oči popularne su i na Kipru. APOEL je u okviru grupne faze Lige Evrope dočekao Šalke, gde su njihovi navijači napravili sjajnu koreografiju.

HAJDUK SPLIT

Split i Dalmacija su bili na nogama. Podrhtavao je Poljud na derbiju Hrvatske između Hajduka i Dinama iz Zagreba. Torcida je svoje pulene podržala i posebnom koreografijom u kojoj je cela tribina dva puta promenila sliku. Najpre je na njoj bilo nacrtano srce uz natpis ''otključajmo tajnu srca'', da bi naredna slika bila sunce koje je u bojama Hajduka uz transparent - zasijajmo bojama pobede.

Ocenite i sami koja koreografija je bila najbolja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PikaPika

    25. septembar 2015 | 10:42

    Fale delije ovde, imamo najbolje koreografije u celoj evropi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA