Navijači Liverpula na originalan način smenjuju trenera! (FOTO)

Pristalice Liverpula nezadovoljne su radom Brendana Rodžersa i spremne su na specifičan protest, kako bi na njegovo mesto došao bivši trener Borusije Dortmund

  • 0

Liverpul je katastrofalno započeo novu sezonu. I pored velikog broja skupocenih pojačanja u letnjem prelaznom roku, Crveni ređaju neuspeh za neuspehom, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo među navijačima.

Kap koja je prelila čašu bio je remi protiv Noriča na Enfildu minulog vikenda. Navijači Liverpula su posebno kivni na trenera Brendana Rodžersa. Deo pristalica želi njegovu smenu, a najavili su i protest kojim na originalan način žele da na njegovo mesto privole novo ime na klupi.

>>> Marsijal pokazao zašto je plaćen 80 miliona, Liverpul ponovo razočarao navijače (VIDEO)

Na Tviter profilu navijača Liverpula, koji broji više od 120.000 pratilaca, upućen je javni poziv svima da se na narednoj utakmici pojave obučeni kao Jirgen Klop.

Bivši trener Borusije Dortmund je po nekim glasinama, koje su se pojavile u medijima, jedan od glavnih kandidata za novog trenera Liverpula, a deo navijača bi voleo da se to i ostvari pa će doći opremljeni naočarima koje su karakteristične za Klopa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA