Ukinuta kazna fudbaleru Arsenala kom je Košta "namestio" crveni karton!

Nakon pregledanog snimka, u FA su doneli odluku da povuku prvobitnu suspenziju Paulisti od tri meča

  • 1

Engleski fudbalski savez ukinuo je kaznu fudbaleru Arsenala, Gabrijelu Paulisti, kog je sudija isključio na utakmici sa Čelsijem prošlog vikenda.

Nakon pregledanog snimka, u FA su doneli odluku da povuku prvobitnu suspenziju od tri meča, tako da će Brazilac konkurisati za sastav "tobdžija" na narednim mečevima.

Pomenuti fudbaler je dobio crveni karton u londonskom derbiju nakon incidenta sa Dijegom Koštom, kog tek očekuje kazna zbog nesportskog ponašanja na tom meču.

Podsetimo, Košta je je prvo s dve ruke udarao Košjelinja dok se borio za mesto u šesnaestercu, pritom ga je i levom rukom udario iz okreta. U sukob se umešao i Gabriel, što je Kosta na njemu svojstven način iskoristio – provocirao je sve dok brazilski štoper nije izgubio živce i lagano ga, leđima okrenut, dotakao nogom.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pingvin

    22. septembar 2015 | 20:15

    ..a to što Arsenal možda ne bi izgubili...sad će čelsi,teoretski, da bude oslabljen protiv nekog tima koji se direktno bori protiv Arsenala...možda..gde je tu pravda...ako postoje 5 sudija i niko ne vidi to što se desilo,zašto se plaćaju sudije...čime su zaslužili novac..alo,ima ih 5...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA