Bajernova tajna šoping lista...

Od dolaska Rojsa nema ništa, ali mete su Šaćiri, Berbatov, Hevedes, Nidermejer, Sise...

  • 0

Kada Bajern hoće nekog igrača u Nemačkoj, on ga obično i dobije. Retki su slčajevi da im domaća konkurencija pokvari planove.

Zbog toga je mnoge šokirala nedavna vest da je Borusija iz Dortmunda već kaparisala Marka Rojsa iz Menhengladbaha, koji će im se priključiti narednog leta. Rojs je bio velika Bajernova želja, pa je ovaj ishod razbesneo navijače Bavaraca. Od Rojsa neće biti ništa, ali tu su neki drugi fudaleri koji važe kao potencijale akvizicije.

Prva želja je supertalentovani Švajcarac poreklom sa Kosova - Džerdan Šaćiri. Navodno je Uli Henes već počeo pregovore sa Bazelom oko sjajnog veziste čiji dolazak bi ih koštao oko 15 miliona evra. Sledeći na listi je Dimitar Berbatov koji gotovo izvesno napušta Mančester Junajted narednog leta. Njega želi i Bajer iz Leverkuzena, ali nije sposoban da plati 24 miliona evra za razliku od kluba iz Minhena.

Mesto štopera je godinama rak rana Bavaraca, a nadaju se da će je rešiti angažmanom kapitena Šalkea, Benedikta Hevedesa, čija cena iznosi 14 miliona evra.

Za kraj, moguć je i povratak dvojice bivših igrača. Prvi je 33-godišnji napadač Verdera Klaudio Pizaro, koji je pre šest godina napustio Minhen, ali bi u klubu želeli da obnove saradnju.

Drugi je nekadašnji talenat Georg Nidermejer, koji je ponikao u klubu, proveo u njemu 14 godina, ali je bez prave šanse prodat Štutgartu pre tri godine za pet miliona evra. Ukoliko žele da vrate ovog štopera, Bavarci će sada morati da plate duplo više.

Ukoliko im se ostvare sve ove želje u Bajernu će ostati lakši između 60 i 70 miliona evra, koliko će morati da plate na obeštećenja...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA