Predsednik Partizana izašao iz bolnice da bi gledao crno-bele!

Uprkos bolovima Zoran Popović gledao utakmicu u Humskoj u kojoj su crno-beli odigrali nerešeno sa Radom

  • 10

Muke sa leđima, muke i sa fudbalerima. 

Predsednik Partizana Zoran Popović ne stoji ovih dana baš najbolje ni zdravstveno, a ni njegovom klubu baš "ne svetaju ruže". Istina, njegova problematična situacija, kao i ona koja postoji u ekipi Zorana Milinkovića, lako se može poboljšati ako tretman bude odgovarajući.

>>> HUMSKA NE PAMTI OVAKVE PROMAŠAJE: Pogledajte blamiranje Partizanovih napadača (VIDEO)

Popović je prethodni meč sa Radom, kao i obično, posmatrao iz svečane lože, ali je za razliku od svih ranijih utakmica na stadion stigao direktno iz bolnice!

Prvi čovek šampiona Srbije već izvestan period ima problema sa leđima, bolovi su se u poslednje vreme pojačali, pa je Popović pomoć potražio na Vojnomedicinskoj Akademiji na Banjici, zanimljivo, ustanovi koja se nalazi bukvalno preko puta stadiona Rada, ekipe koja je "otkinula" dva boda crno-belima u sredu.

Nije to bio najbolji dan u životu predsednika Partizana, jer je na kraju utakmice slušao i negodovanje navijača Partizana i skandiranje "uprava, napolje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PP

    24. septembar 2015 | 14:12

    Vucela,javi se bre. Reci nama sto ne znamo nista kako je tek septembar,kako nista nije gotovo,kako ima jos da se igra,kako su ovo prava pojacanja,kako trener ima punu podrsku,kako vi radite za Partizan. Ajde reci nam,bice nam lakse.

  • deki smederevo

    24. septembar 2015 | 16:00

    Alo Grobari iz Bgd hocu da vas vidim na Stadionu a ne na kompu.Pfc Sampion jer komsinica nece jos dugo.

  • Milan

    24. septembar 2015 | 17:37

    Kao prvo,niste doveli kvalitetnea pojacanja,kao zvezda. 2.Gde vam je gospodo sportski sektor:CIRIC I TUMBAKOVIC 3.Zar da Vucelic, i drugi politicari dovode pojacanja i vode ekipu. 4.Zao mi je Milinkovica,nema adekvatan tim pomocnika,potreban je novi trener, kvalitetan da osvezi ekipu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA